Hurrikán zóna

Bakancslistához adom
Gale Force
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai katasztrófa film, 93 perc, 2002

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Sam Garrett (Treat Williams), a kőkemény zsaru egy rosszul sikerült mentőakció után éppen kényszerszabadságát tölti. Pihenője azonban nem tart sokáig, hamarosan ugyanis hatalmas vihar tör ki. Miközben hurrikán közelít Florida partjai felé és a pánikba esett lakosság menekül, egy mindenre elszánt banda több milliós fogásra készül. Sam Garrett nem hazudtolja meg magát, s dacolva a természeti katasztrófával, akcióba lép.

Stáblista:

Szereplők

Sam Garrett
Stuart McMahon
Susan Billings
Phillip Edwards

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
stupek2 2016 júl. 21. - 12:43:32 3/10
Hû, de mekkora gagyi film ez.
Spoiler is lehetséges
Az elsõ 5 perc gagyi autós üldözés, ahol a fõhõs betonfalnak ütközik, de az szétrobban mint a habszivacs, majd folyóba szökken az autó, éppen nem farnehéz, éppen nem orrnehéz az autó (jesszusom, akkor hol a motorja?), majd mint egy hidroplán a vízreszáll az autó és szépen elkanyarog a folyón vele.
Nos ez után kezdõdik a hurrikán zóna nevû film, ami megint nem a hurrikánról szól. A Téma: egy szigeten lesz üldözõ és üldözött, ez a téma már számos filmben szerepelt, tehát itt nem várok semmi exkluzív különleges történetet. Kicsit belepillantunk a "valóságshow-k forgatásába is, amikor is kiderül, hogy az élõ adás nem mindig élõ! Az pedig nevetséges, mikor az operatõrt hátulról (!) hasbalövik, vagy a rendezõt úgy, hogy a katona belelõ a patakba, mire a rendezõ hátlövést kap ettõl.
Egy beszólás, miközben egymást öldöklik az emberek. Az egyik "szereplõ" megsérül, mire a másik mondja: - Mi van megrándult a bokája? (Háborús körülmények közt én nem erre gondoltam volna!) Valamikor a film második harmadánál aztán kitör a hurrikán is.
A legnagyobb viharban és üldözésben aztán neki áll a banda vitatkozni, ki legyen a fõnök.
2/10
Talleyrand 2009 febr. 01. - 23:36:28 2/10
Szerintem nincs rá kifejezés, hogy ez mekkora szemét... Találó a katasztrófa film elnevezés szerintem. Szánalom...
unisol1 2008 aug. 04. - 18:28:39
Nem volt rossz. Kábé amit vártam! Jó, talán féltem, hogy gyengébb lesz, szal még volt is pozitív csalódás kicsit! Egyhamar nem érdekel megint, de nem kizárt, hogy nézhetõ újból...
Szóval szerintem nyugodtan vágj bele, ha nem találsz jobbat... De ne várd, hogy elájulsz tõle...
10/10
georgia57 2008 aug. 02. - 12:59:39 10/10
Szeretem ezt a filmet fõleg a szereplõk miatt.A mûfaja viszont nem katasztrófa hanem akció,a szigeten gyilkolássszák egymás a csapatok a pénz miatt és a vihar megoldja a gondot.Egy nem A kategóriás akciófilm DVD jét 299 ért árulják ez gondolom minõsiti ,de azért jó ha az ember nem vár tõle sokat
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu