Idegen földön

Bakancslistához adom
Pardes
indiai zenés film, 191 perc, 1997

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Ganga Indiában nőtt fel, de apja régóta Amerikában élő barátja fiának ígérte őt. A lány engedelmeskedik apja akaratának, de az idegen földre érve kénytelen megtapasztalni az idegen kultúra másfajta gondolkodását, amit indiai szíve sehogyan sem tud elfogadni. Szerencsére az igaz szerelem itt is utat tör magának.

Stáblista:

Szereplők

Hozzászólások

Szerinted?
timcsi2222 2009 febr. 02. - 22:51:41
Ha engem kérdez valaki akkor azt kell mondanom, hogy ez a film egy egyszeri megnézésre ajánlott. Igaz azonban, hogy a színészért megéri többször is látni.

Egy amerikában meggazdagodott indiai férfi keres indiai feleséget az U.S.A.-ban felnõtt fia számára, hogy az indiai hagyományok fennmaradjanak a családjában. A gyermekkori barátjának lányát kéri menyének. A vonzalom kölcsönös elsõ pillantásra, így megtartják az eljegyzést, de amint a lányt elviszik új otthonába kiderül számára, hogy mennyire félreismerte a fiút. Ezért a lány a võlegénye "testvéréhez" fordul vigaszért. ( Ez a fiú egy fogadott gyermek és természetesen az elsõ pillanattól fogva beleszeretett a lányba ahogy meglátta, de érzéseit nem mutatja ki "testvére " miatt )...