Indíték: előítélet

Bakancslistához adom
The Badge
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thriller, 103 perc, 2002

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

La Salle. Álmos kisváros Louisiana mocsárvidékén, az amerikai Délen. Fülledt, párás, nyomott a levegő. Az erdő éjszakájának csendjét lövések verik fel. A nő hullája arccal a vízben fekszik. A borostás és másnapos seriff, Darl (Billy Bob Thornton) érdektelen tompaságát undor váltja fel, amikor megtudja, hogy az áldozat nem nő, hanem egy transzvesztita férfi volt. Mégis egyre jobban belebonyolódik az ügybe, amit a helyi kiskirályok, a bíró (Wiliam Devane) és a politikusok el akarnak tussolni. Meg kell tudnia, miért fontos a hatalamon lévőknek a hallgatás, mi volt az indíték: a politika, a szex, a perverzió... És mi az ő indítéka, amiért undora ellenére egyre elszántabban kutat az áldozat, annak felesége (Patricia Arquette) és saját múltjában?
Forgalmazó: SPI

Stáblista:

Szereplők

Darl Hardwick seriff
Carla Hardwick
Felicia nővér

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Ford Mustang 2011 júl. 19. - 17:31:06 Előzmény Alternat
Így vagyok vele én is.
5/10
Newcastle United 2007 szept. 04. - 22:51:11 5/10
Szerintem se a mondanivalóra mentek rá, ami nem is baj. Thronton hozza a jó formáját, de a filmnek nem nagyon sikerül felnõnie mellé.
verdeleth 2007 szept. 04. - 21:54:59 Előzmény Alternat
szerintem annyira nemgyenge Ténby hogy a végkifejlet nagyon szar lett.Nem is maga a tett mert az elég jellemzõ, tehát az elõitélet.De abszolút nem sejthetõ semmi sem jelzi elõre ezzel becsapja a nézõt Ez a legkönnyebb dolog Semmi logikai következés nincs Ennek ellenére élvezhetõ film nem túl sok mondanivalóval
Alternat 2007 febr. 26. - 16:29:58
Gyenge film, de egyszer meg lehet nézni.