Inga Lindström - Die Pferde von Katarinaberg

Bakancslistához adom
romantikus dráma, 2007

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
grosz_i 2019 okt. 22. - 08:51:50 10/10
Inga Lindström – A Katarinabergi lovak (2007)

Tulajdonképpen Eva Molin a lányával, Annikával üdülésre készül, de az aukciós ház egy fontos megbízása a fiatal művészettörténészt arra kényszeríti, hogy elvégezze a Katarinabergi kastély műgyűjteménye értékbecslését.

Nos megpróbál a kényszerből erényt csinálni, mivel semmiképp sem akarja elhalasztani az Annikával együtt töltendő tervezett napokat elhalasztani, ugyanis a lánya az apja halála óta poszttraumális stresszben szenved. Annika apja baleseti halála óta egyre magába zárkózottabb, sőt nem is beszél.

A Katarinabergi kastélyban Eva gyorsan rájön, hogy a kastély ura, Ulf Norquist pénzzavarral küzd és az értékes műgyűjteményét eladni kényszerül. Ezt viszont még a fia előtt is eltitkolja -, aki orvosként és lótenyésztőként a szomszédos birtokon él.

Eva anyját is magával hozta, hogy távollétében felügyeljen Annikára, és az anyja rá is jön Ulf pénzügyi kudarcára. Evának viszont feltünik, hogy a lányának mennyire előnyére vállik a lovakkal való foglalkozás. Annika visszanyeri a bizalmát és a bátorságát.

Közben Eva és Peter is egyre közelebb kerül egymáshoz, egymásba szeretnek. Viszont amikor Peter megtudja, hogy Eva egy aukciós ház megbízásából dolgozik a kastélyban, félreérti a helyzetet és úgy érzi, a nő csak rászedte őt. Evának döntenie kell a munkája és az érzése között.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu