Inga Lindström: Édes szenvedély

Bakancslistához adom
Inga Lindström: Süße Leidenschaft
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német-svéd melodráma, 89 perc, 2015

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A fiatal nő, Hilla megszerzi álmai állását, patissierként egy rangos szállodában. A hotelben azonban valahogy nem jól mennek a dolgok. Hilla amikor munkába áll a Sternberg Hotelben, találkozik a szintén újonnan felvett recepcióssal, Jonasszal.

A férfi hevesen udvarolni kezd a lánynak, pedig a nőnek van már barátja. Amikor pedig a szállodában egyszerre csak lopások sorozata történik, a gyanú Hillára esik. Ugyanakkor a Sternberg hotelnek nem csupán a lopások jelentenek gondot. A szállodatulajdonos, Marina Sternbergnek pénzügyi gondjai is támadnak, ugyanis az elhunyt férje nyilvánvalóan elszórta a pénzt, ami most hiányzik.

Ezt a válsághelyzetet szeretné a szállodaipari mágnás, Carl Mellin kihasználni, hogy megkaparinthassa a Sternberg szállót. Ráadásul Hilla főnöke, a híres cukrászchef, Mika Stendal különös módon viszonyul az új beosztottjához; például Hilla remekbe szabott, finom cukrászati kreációit a sajátjának tünteti fel. Amikor pedig tovább szaporodnak a szállodai lopások, a Sternberg Hotel hírneve kerül veszélybe…

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?