Inga Lindström: Édes szenvedély

Bakancslistához adom
Inga Lindström: Süße Leidenschaft
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német-svéd melodráma, 89 perc, 2015

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Hilla szenvedélye a cukrászat. Új munkahelyén, a Sterberg Hotelben már az első nap megismerkedik a recepciós Jonas-szal, akinek láthatóan szimpatikus a lány. A szálloda tulajdonosa, Marina anyagi gondokkal küzd. Egy nap váratlanul megjelenik egy régi ismerőse, Carl, aki megpróbálja átvenni a szálloda vezetését.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
grosz_i 2020 aug. 03. - 11:29:28 8/10
Inga Lindström: Édes szenvedély - Süße Leidenschaft – Liebesgeschichte aus Schweden (2015) 58. epizód

A fiatal nő, Hilla megszerzi álmai állását, patissierként egy rangos szállodában. A hotelben azonban valahogy nem jól mennek a dolgok. Hilla amikor munkába áll a Sternberg Hotelben, találkozik a szintén újonnan felvett recepcióssal, Jonas-szal.

A férfi hevesen udvarolni kezd a lánynak, pedig a nőnek már van barátja. Amikor pedig a szállodában egyszerre csak lopások sorozata történik, a gyanú Hillára esik. Ugyanakkor a Sternberg hotelnek nem csupán a lopások jelentenek gondot. A szállodatulajdonos, Marina Sternbergnek pénzügyi gondjai is támadnak, ugyanis az elhunyt férje nyilvánvalóan elszórta a pénzt, ami most hiányzik. Ezt a válsághelyzetet szeretné a szállodaipari mágnás, Carl Mellin kihasználni, hogy megkaparinthassa a Sternberg szállót. Ráadásul Hilla főnöke, a híres cukrászchef, Mika Stendal különös módon viszonyul az új beosztottjához; például Hilla remekbe szabott, finom cukrászati kreációit a sajátjának tünteti fel. Amikor pedig tovább szaporodnak a szállodai lopások, a Sternberg Hotel hírneve kerül veszélybe…
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu