Inga Lindström: Hazatérés

Bakancslistához adom
Inga Lindström - Heimkehr
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 89 perc, 2019

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Ellen Ullmann Stockholmban él, és bútortervezőként dolgozik. Egy napon váratlanul megátogatja egy rokona, és elújságolja, hogy édesapja eladni készül a családi műhelyüket. Ellen életére korábban egy családi tragédia nyomta rá a bélyegét, ám most kénytelen lesz visszatérni gyökereihez, ahová minden emlék köti.

Stáblista:

Szereplők

Ellen Ullmann
Lennard Dahlbek
Bibi Ullmann
Stellan Ullmann
Kari Karlsson
Anders Westbloom

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
grosz_i 2020 aug. 24. - 11:43:16 8/10
Inga Lindström - Heimkehr - Hazatérés (79. epizód) 2019

A bútortervező Ellen megtudja, Hogy az apja vállalkozásának, a családi tulajdonban lévő hajókészítő manufaktúrának gazdasági gondjai vannak, ezért hazatér. Otthon találkozik a volt barátjával, Lennard-tal. Az apja, Stellan a találkozáskor nincs velük. Az apa ugyanis még mindig Ellent vádolja a felesége, azaz a lánya anyja haláláért, azonkívül pedig Lenard jegyben jár a húgával, Bibivel

Ellen már réges-rég visszament volna a városba, ha nem lenne ott egy szimpatikus vállalkozó, Anders, aki éppen egy hajó elkészítésére ad le a cégnek megrendelést. Bibi feleségül szándékozik menni Lennardhoz és együtt Stellannal Göteborgba költöznének, ahol apjával közös konyhabútorgyártó stúdiót nyitna. Az apa mielőbb szeretné a hajókészítő manufaktúrát nyereséggel eladni és mindent, ami a szeretett felesége évekkel ezelőtti halálára emlékezteti, maga mögött tudni.

Ellen nem hiszi el, hogy Stellan a hajókészítő céget fel akarja számolni, ezért hozzá is kezd Anders számára a hajó megépítéséhez. Bibi látja, hogyan foszlanak szerte a reményei, mivel észreveszi, hogy Lennard sem marad érzéketlen Ellen ottlétére. Stellan ott áll a lányai között, és közülük az egyik sötét titkot rejteget.