Intelligence - A jövő ügynöke

Bakancslistához adom
Intelligence
22 perc, 2020

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Amikor a Nemzetbiztonsági Hivatal egy arrogáns és a saját útját járó ügynöke az Egyesült Államokból átutazik, hogy csatlakozzon a brit biztonsági főhadiszálláson a kiberbűnözés elleni küzdelemmel foglalkozó, újonnan alakult csapathoz, egy ügyetlen és indiszkrét számítógépes elemző, Joseph segítségével próbálja meg átvenni az irányítást. Ez persze azt a kockázatot hordozza magában, hogy a csapat nem lesz képes teljes hatékonysággal fellépni a kiberterrorizmus ellen.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Jerry Bernstein
Joseph Harries
Christine Cranfield
Rupert Fleming
Quentin O'Higgins
GCHQ alkalmazott
GCHQ irodai alakalmazott

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
nefefe 2023 szept. 18. - 08:02:50 1/10
Most tartunk az 5. résznél. Nekem eddig nagyon nem tetszett. Tele van tipikus amerikai baromsággal, egyszerűen idegesít. Már többször tartottam ott, hogy befejezem a nézését. Nem tudom, mit akartak ezzel a sorozattal közölni... talán azt, hogy mennyi ember inkompetens a maga területén és nem hogy épít, inkább rombol... Ha ez így menne minden komoly dologgal foglalkozó szervezetnél, akkor nagy lenne a baj... Schwimmer-t amúgy sem kedvelem, valahogy maga a személye sem rokonszenves... Ez a sorozat nem komédia, hanem tragédia. Szerencsére " csak " 13 rész van belőle. (három is sok lett volna...)
Matyee33 2023 szept. 05. - 17:45:10
A Viasat 6 Kémbarátok címmel mutatja be ezt az új sorozatot. A címmel utalnak arra hogy a főszereplő David Schwimmer játszotta Ross-t 10 évig a Jóbarátokban. Volt már erre példa pár éve amikor a Jóapátok címmel mutatták be Matt Le Blanc azaz Joey sorozatát. Viszont remélem ha egyszer bemutatják Matthew Perry azaz Chandler sorozatát akkor Furcsa pár helyett Furcsabarátok lesz a címe hogy igazodjon sablonhoz lehet hogy félreérthető lenne a cím de ez legyen majd akkor téma.