Író és hős

Bakancslistához adom
A Soldier's Daughter Never Cries
angol-amerikai-francia filmdráma, 122 perc, 1998

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A Willis család az 1970-es évek elején Párizsban él. Bill, a híres író, feleségével, Marcellával, neveli két gyermeküket: 14 éves lányukat, Channe-t és a vele egykorú örökbe fogadott, Billt. Látszólag boldogan élnek, de a valóságban az író túl sokat iszik, ami rossz hatással van az egészségére. Az apát csak egy komoly műtét mentheti meg, amelyet kizárólag Amerikában tudnak végrehajtani. A család úgy dönt, hogy elköltözik. Az új környezetbe való beilleszkedés mindenkinek nehezen megy. Channe, aki Párizs szabad szellemű világában nevelkedett, szexuális szokásai miatt hamar rossz hírt szerez magának. Testvére mély depresszióba esik, és állandóan a tévét bámulja.

Stáblista:

Szereplők

Marcella Willis
Charlotte Anne "Channe" Willis 14 éves korában
Mrs. Fortescue
Billy Willis 14 éves korában

Hozzászólások

Szerinted?
kowalsky 2009 márc. 30. - 04:34:28
rendben van ez a film,inkább értelmiségi alkotás.jók a dialógusok és nem szokványos a család,és alkohol problémák ide vagy oda,vidám színes egyéniségekkel van tele.kár hogy az elsõ kissrác nem fejezõdik be igazán,nem semmi az a család sem és az a hang sem..azt hiányolom
10/10
jblack 2008 nov. 10. - 17:39:50 10/10
Nagyon jó ez a film. Mindig is tetszettek azok a filmek, amelyek a 60-as, 70-es évek Párizsában játszódnak. Szeretnék egy kicsit ott élni és persze akkor.
10/10
juditpanda 2008 okt. 25. - 14:06:04 10/10
Igazából semmi különös ez a film, nekem mégis nagyon tetszik. Amikor adják a tv-ben, és véletlenül odakapcsolok, mindig nézem egy kicsit. Valami eszembejut róla, talán egy érzés - megnevezni nem tudnám - középiskolás koromból.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu