Jakupcsek plusz

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott szórakoztató műsor, 60 perc

Értékelés:

44 szavazatból
Szerinted?

közérzeti talk-show Jakupcsek Gabriella két közérdekű problémát veséz ki, az aktuális témához meghívott civil vendégeivel és egy naponta változó férfi kérdezőtárssal.

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Baumag1 okt. 02. 14:34:49 1/10
Mint volt munkatárs is állíthatom, hogy rossz természetű ember. Ez átmegy a műsoraira is. Ráadásul erősen érződik feminista beállítottsága is.
Nem értem, ki az az ember, aki az ATV.-nél erőlteti főműsorba ezt az embert. Mert más rátermettebb műsor vezetővel, ez a fajta műsor sokkal nézhetőbb, élvezhetőbb lenne.
1/10
ligetiz51 szept. 10. 20:06:59 1/10
Ha lenne önismerete nem állna kamerák elé, mert kinézetre, hangszínre, tartalomra stb. borzalmas. Nem megbántásnak szánom, de ez van.
surrano111 jún. 28. 18:27:11
Hosszú idő után láttam Jakupcseket.Hát valami borzalom mit művelt vele a plasztikai sebész.Nyugodtan elmehetne egy horror filmbe szereplőnek.Még álarc sem kellene neki.
offtopic
Edmond Dantes jún. 05. 16:23:45 Előzmény tortura
Egy dologban nem értek veled egyet:
"aki ilyeneket ír - mindegy, hogy férfi-e vagy nő - ő is meg fog öregedni. "
Na ez az, amiben senki nem lehet biztos.
seberla jún. 05. 16:14:17
Nagyon tetszik, hogy nem csak hírességeket, celebeket, hanem néha teljesen ismeretlen "átla " embereket is megszólaltatnak!
aavvaavv márc. 29. 17:57:29 Előzmény tortura
Én soha nem bírtam Csernust. Most is csak az előzetesben láttam, de az abban látható viselkedéséből és az egész külsejéből arra a következtetésre jutottam, hogy mielőbb fel kellene keresnie egy addiktológust.
tortura márc. 29. 16:38:00
Nem állom meg, hogy le ne írjam a véleményemet a tegnapi adásról.
Régen nagyon kedveltem dr. Csernust. Néhány könyvét is olvastam. Mára már viszont az az érzésem, hogy önmaga karikatúrájába fordult át. Rettenetesen negatív, bármi a téma, a kérdés, mindig oda lyukad ki, hogy te hülye vagy, valamit rosszul csinálsz, egyébként is vess magadra. Hülyék a nők, mert uralkodnak a férfiakon, hülyék a férfiak, mert tűrik, szóval mindenki hülye, csak ő nem. Ő nagyon okos, tudja a tutit, igaz, a negyedik házasságában él már. Nyilván erre is tudna valami roppant frappáns magyarázatot adni. Olvastam egyik könyvében, hogy porig alázott egy nőt a túlsúlya miatt (állítólag az előadásain face to face is csinál ilyeneket). Aztán olyan gúnyos megjegyzéseket is olvastam tőle, hogy szeptember elsején ha látunk lepukkant, elhízott nőket menni az úton friss frizurával, azok biztosan pedagógusok.... Ehhez képest a tisztelt doktor úr is eléggé el van hízva, le van amortizálva. Frizura lenőtt, a szemébe lógna, ezért kell a zárt stúdióba is napszemüveg. A ruházata igénytelen, az inge csak úgy feszül a nagy pocakján, a gombok majd' leszakadnak. És ő kritizál boldog-boldogtalant, mit kéne, hogy kéne. Mert mindenki ostobán éli a életét őszerinte. Még szerencse, hogy él köztünk egy ilyen korszakos zseni, aki megmondja nekünk - idiótáknak - a tutit.
Már a múltkor is az volt az érzésem a Lilu készítette interjú kapcsán, hogy ennek a palinak nagyon savanyú a szőlő. Állandóan lefelé görbül a szája, a poénjai erőltetettek, a humora alpári. Érdemes figyelni Csuja Imre arcát, ahogy hallgatja Csernust.... Szerintem neki is volt egy-két gondolata, de annál nagyobb úriember, semmint elküldjön egy ilyen mitugrászt a fenébe.
Bocs, hogy hosszú voltam.
omama2 márc. 02. 18:19:12 Előzmény tortura
Nézem, nézem ezt a műsort....de nem változik semmi. Úgy látszik a hozzászólásaink nem jutnak el Jakupcsekhez. Pedig nem rosszindulatból írjuk ezt, hanem jótanácsként. Kár !!!!!
tortura febr. 25. 18:26:39 Előzmény omama2
Még akár jól is állhatna. De nem ebben a műsorban.
omama2 febr. 23. 11:04:17 Előzmény Judit86
100 %-ig egyet értek !!! Jöjjön vissza az a Jakupcsek aki volt. Komoly, érdeklődő, néha mosolygó, de a műsort ne viccelje e ! A bohóckodás nem áll jól neki!!
omama2 febr. 23. 10:57:56
Szeretem Jakupcsek Gabriella műsorait, de itt túllőttek a fiatalításon. A műsor kezdésekor a motoros berobbanás túlzás. Nem illik Jakupcsekhez. Viháncol mint egy kamaszlány.
A meghívottakat sokszor nem engedi beszélni, belekotyog és vihog. Nem ismerek rá!!!
Judit86 febr. 22. 12:03:42
Nagyon okos, intelligens embernek tartom Jakupcsek Gabriellát, ebben a műsorban viszont nem ismerek rá, nagyon meglepnek felületes kérdései és a hozzá nem illő, kamaszlányos viselkedés.
Bosszant, hogy a téma sokszor nagyon jó lenne, de nem aknázza ki, kérdez, de a válasz már nem érdekli, közbevág, nevetgél, ő akar szerepelni a meghívott vendég helyett.
Tegnap egy agykutatót szólaltattak meg, engem például érdekelt volna, mit szeretne mondani, de a stúdióban uralkodó idétlenkedés miatt ezt már soha nem fogom megtudni.
Nagyon sajnálnám, ha egy ilyen színvonalas műsorvezető a bulvár szintjére süllyedne, kérem vissza a régi Jakupcsek Gabit!
kovkov jan. 08. 19:34:47 Előzmény tortura
Szívemből szóltál, és tényleg igaz, hogy kevés a műsoridő 1-1 témára.
aavvaavv 2018 dec. 11. - 17:41:19 Előzmény tortura
Ezt is hasonlóan látom. Továbbá olykor azt érzékelem, hogy feleslegesen erőlteti a nevetgélést, túljátssza a szerepét, amikor úgy gondolja, hogy a vendége valami humorosat mondott. A kevesebb több lenne az én ízlésem szerint, bár lehet, hogy túl régimódi vagyok. Én még Vitrayék műsorain nőttem fel. Valóban, többször is előkerültek már itt egészen komoly témák, amelyek akár több időt is megérdemelnének, de aligha merik megkockáztatni, hogy jobban, hosszabban elmerüljenek ezekben, mert félnek, hogy a nézőknek napjainkban már nem lenne türelmük végighallgatni.
Arra még kíváncsi vagyok, hogy meddig bírják fenntartani legalább ezt a színvonalat, mert azért az nem lehet könnyű, hogy egy ilyen gyakran jelentkező műsorhoz mindig találjanak kellően fajsúlyos témákat.
aavvaavv 2018 dec. 11. - 17:20:17 Előzmény tortura
Tökéletesen egyetértek veled!!
tortura 2018 dec. 11. - 14:44:31 Előzmény aavvaavv
Nagyon komoly témákat boncolgat, tehát nem gagyi. Nekem csak az a bajom vele, hogy meghívnak blokkonként 3 embert, + a műsorvezető, sőt néha még társa is van. Így már egy ember alig tud mondani valamit a témát illetően, max. 2-3 mondatot.
tortura 2018 dec. 11. - 14:42:59 Előzmény aavvaavv
Ismerve a hozzászólásait, simán ráhagynám. Ha valakinek azért van baja egy műsorvezetővel, mert nem elég szép és fiatal, az sokat elárul a szintjéről. A szép és fiatal nőket a szépségversenyeken és a divatbemutatókon kell nézegetni, mert ott vannak bőven. Egyébként is eléggé relatív, kinek mi a szép.
Egyébként meg az, hogy máshonnan kirúgtak valakit, nem jelenti feltétlenül azt, hogy az értéktelen ember lenne. Felvették az ATV-hez, hát odament. Semmi furát nem látok ebben, nekik is élni kell valamiből. Engem is rúgtak már ki munkahelyről, ettől még nem lettem öngyilkos. Fiatal sem vagyok már, mégsem mehetek nyugdíjba, még akkor sem, ha mondjuk nem tetszem valakinek. Messze van még a 65. év.
Egyébként ebben meg az a vigasztaló, hogy aki ilyeneket ír - mindegy, hogy férfi-e vagy nő - ő is meg fog öregedni. Szépen vagy csúnyán, ahogyan sikerül. Biztos jólesik majd neki is, ha valaki nem az érdemei, hanem a külleme meg a kora miatt értékeli (le).
aavvaavv 2018 dec. 04. - 02:27:55 Előzmény ondok
Ócska gagyi az, amit Bochkor, Hajdú P. vagy Csisztu produkál. És most döntsd el, hogy Bochkor és Hajdú nem igyekszik-e a bájgúnárságával eladni a műsorát!
aavvaavv 2018 dec. 04. - 02:16:29 Előzmény ondok
Láttad-e mondjuk a legutóbbi adását a Jakupcsek plusznak, aminek a függőség volt a témája? Miért lenne gagyi ez a műsor?
1/10
ondok 2018 dec. 03. - 15:52:06 1/10 Előzmény aavvaavv
Az ilyesfajta műsorokat ,amiket ő vezetett meg szerepelt benne max azzal lehet eladni hogy csinos nőket mutogatnak benne,de ha még az sincs akkor mi indokolná egyáltalán a létjogosultságukat?Ez nem azt jelenti hogy ronda férfi nem vezet ócska gagyi műsort,de ez nem jelent semmi pozitívumot abból a szempontból ha a gagyi műsor vezetője egy ráncos öreg nő.Hogy ezt a férfi esetében nem teszik szóvá az azért van mert általában egy férfi a szépségével nem tud eladni egy ócska műsort,és nem is tipikus hogy a vihogásával és szempilla remegtetéssel ezt megkísérelné mint Jaku vagy Csisztu stb. Általában,.. most nem beszélek a melegekről
Összes hozzászólás
A Ghymes bemutatja: Szarka Tamás és zenekara újévi koncertje