Jamie belevág

Bakancslistához adom
Jamie Does
angol ismeretterjesztő filmsorozat, 2010

Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?

Hat ország, amelyben Jamie nem járt még. Persze most is azért indul útnak, hogy megtapasztalja milyenek a különböző tájakat jellemző ételek, bekukkantson a konyhákba, és a helyi alapanyagokból, de egy kicsit a saját ízlése szerint finomakat főzzön. Ha velünk tartanak, nemcsak ínyenc falatok készítésének lehetnek szemtanúi, de felfedezhetik Marokkó, Spanyolország, Svédország, Olaszország, Franciaország és Görögország egy-egy tájegységének kulturális titkait is. Jamie persze igyekszik mindenhol elsajátítani egy-két jellegzetes konyhai fogást - hol több, hol kevesebb sikerrel -, és mindig varázslatos panoráma előtt mutatja be főzőtudományát. Most is lesz mit tanulni tőle.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
ponca 2020 okt. 12. - 06:40:41 2/10
Mi a túróért van ennyi J.Oliver műsor a két főzősön? A csapból is Ő folyik! Fiatalon, idősebben.... Ennyire nem jó azért!
szookedorina 2018 júl. 07. - 09:45:09 Előzmény szookedorina
Jamie Kétszer nem tudja elkészíteni ugyanazt!
szookedorina 2018 júl. 07. - 09:42:11 Előzmény vadimari
Nyitott valami éttermet Budapesten, állítólag rosszabb, megbízhatatlanabb mint a McDonalds.
szookedorina 2018 júl. 07. - 09:34:34
hamuban sült libatöpörtyűs pogácsa alufólia nélkül xd
szookedorina 2018 júl. 07. - 09:31:44
Végre értelmes helyre keveredett ahol tanulhat is valamit nem csak a tescos recepteket nyomja....
"Újabban a konfitálás szót használjuk a zsírban abálás helyett. Ennek a konyhai technológiának az a lényege, hogy a konfitálandó alapanyagot teljesen ellepje valami zsiradék, és lassú tűzön néhány óra alatt omlósra készítsük. Ezzel lehet legtökéletesebb kacsa- vagy libacombot elkészíteni. A kovászolásról akkor beszélünk, ha a kelt tésztákhoz kovászt készítünk, vagy a zöldségeket kenyérrel savanyítjuk."
fenrir 2012 máj. 26. - 14:03:20 Előzmény vadimari
ígen, biztos benne vagyunk abban a 6 országban ...
vadimari 2011 okt. 09. - 08:22:53
Nálunk járt már?