Jamie Oliver ezúttal a karácsonyra készül. Vidéki konyhájában klasszikus és új recepteket készít el sajátos, laza stílusában. Ételeinek lényege az egyszerűség, de persze az alapanyagok is rendkívül fontosak. Hiszen Jamie szerint minden azokon múlik. Így aztán a fiatal szakács most is a kertjében termelt bio-zöldségekből, az ott nevelt állatokból, illetve a környéken élő vadállatokból főzi meg az ínycsiklandó karácsonyi menüt.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások