Jégvárak

Bakancslistához adom
Ice Castles
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai-kanadai filmdráma, 95 perc, 2010

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Lexi (Taylor Firth) rendkívül tehetséges műkorcsolyázó. A fiatal lány álmai netovábbja, hogy részt vehessen a téli olimpián. Vágya már-már teljesülni látszik, amikor élete és karrierje tragikus fordulatot vesz, egy rosszul sikerült ugrás következtében súlyos fejsérülést szenved, melynek során elveszti látását. Szerelmének, Nicknek (Rob Mayes) azonban sikerül meggyőzni Lexit, hogy ne adja fel, s tovább készüljön a bajnokságra.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
dandelion83 2020 jún. 12. - 10:19:50 6/10
Nem alkot maradandót. Egy könnyű film szimpatikus szereplőkkel, kiszámítható történettel.
Stella Rossi 2016 márc. 06. - 11:02:29
Bájos. Vasárnap délelõttre pont tökéletes. Nagyjából az elején megjósolható a vége, de ez nem baj. Kedves történet és kész.
2/10
KeyAccountManagerkovács 2016 jan. 09. - 18:40:38 2/10
8.6? Én most adtam rá egy kettest, mert többet nem érdemel.
Az egész egy nagy klisé, sportfilmnek álcázott romantikus tinifilm. A srác hozzáállása ahhoz, hogy a lány nem törõdik vele, aztán gyakorlatilag "megcsalja", elég hiteltelen. Miután hõsnõnk "megvakul", a kamera mutatja, hogy mit lát, és én ugyanígy látok szemüveg nélkül, pedig nem vagyok látássérült. Ezek után ez a konfliktus is hiteltelenné válik; nem beszélve arról, hogy a nagy riválisával igazából soha nem kell ténylegesen szembenéznie, meg aztán a többi lány utálata csak úgy van, nem lesz vele semmi.
De a legnagyobb gond az, hogy dögunalmas. Egy csillag helyett azért kap kettõt, mert volt néhány megmosolyogtató poén és a végén a tó-pálya-átmenet nagyon szép.