Jó, rossz, meg ami közte van

Bakancslistához adom
Saving Face
amerikai filmdráma, 91 perc, 2004

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Amikor a negyvennyolc éves, csinos özvegy, Hwei-Lan bejelenti az apjának, hogy terhes, az csaknem kitagadja. Nem is engedi haza, amíg be nem tudja bizonyítani, hogy a szeplőtelen fogantatás létezik, vagy azonnal férjhez nem megy. A késői kismama Wilhez, a már felnőtt lányához fordul segítségért. A menő manhattani orvosnő nem repes az örömtől, az anyja helyett inkább új szeretőjét látná szívesen lakótársként az otthonában. Azért Wil megteszi, amit lehet, felkutatja a város partiképes, facér urait, és randit szervez nekik a várandós Hwei-Lannal.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
yvy 2012 júl. 16. - 11:26:43 10/10
Szeretem ezt a filmet, bár a leírása tényleg pontatlan...szerintem inkább a két lány a fõtéma nem pedig az egyik mamája. Ritka, ha meleg filmet adnak a magyar televíziózásban, mindenképp megnézem, mert szinkronizálva még nem láttam és kíváncsi vagyok rá milyen úgy.
diki8 2006 dec. 22. - 14:52:54
Hát a leírás csak az egyik oldalát mutatja a filmnek,a másik A terhes asszony lányáról Willrõl szól aki magánügyi problémákkal küszködik, míg nem találkozik egy gyönyörû lánnyal Viviennel aki felkavarja az egész életét,és jönnek a gondok amik nélkül nem haladna a cselekmény, Vivien kap egy nagyon jó ajánlatot csak egy gond van vele, hogy a repülõjegye Párizsba szól, Will önszántából, na meg egy kis "apósi" rábeszélés után, félre áll a lány tánckarrierje elõl, és szakít vele.
Késõbb szint vall az édesanyjának, aki persze nem ugy fogadja a hírt mint azt ahogy Will várná, és ez is megspékeli az egész történetet, és persze jöhetnek az ellentétek is amik bonyolítják a dolgokat, mivel Vivien szabadfelfogású táncos aki nem fél felvállalni, hogy meleg, Will viszont egy sikeres sebész, de a családi nyomás túl nagy rajta, hogy kitárulkozzon szerettei elõtt!!Végül átcsap tündérmesévé az egész és kapunk egy bugyuta mégis szívet melengettetõ filmet!!!:)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu