Joe Dancer: A nagy fekete pirula

Bakancslistához adom
The Big Black Pill
amerikai krimi, 100 perc, 1981

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Joe Dancer (Robert Blake) magánnyomozó nyomozásba kezd, amikor tudtán kívül egy gyilkossági ügy gyanúsítottja lesz. A nyomok egy befolyásos politikus-családhoz vezetnek...

Stáblista:

Szereplők

Joe Dancer
Tiffany Farrenpour
Eliza Farrenpour
Jake Jacqualone kapitány
Theresa nővér
Allegra Farrenpour
Jerrold Farrenpour
Wilkie biztos úr
Clara nővér
Wally Haskell

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
feketevipera 2012 febr. 22. - 21:40:17 Előzmény peterapo
Sajnos sok ilyen sz*rt próbálnak meg lenyomni az ember torkán a pénzéért cserébe. Éppen ezért csak ritkán nézek tévét, a sok selejt csatorna alig-alig ad valami értékelhetõt, az MGM pedig gyakran kifejezetten pocsék filmeket szed elõ, vagy pedig (ritkábban) jó filmeket, de azokat is ugyanolyan okádék szinkronnal.
7/10
gyurifilm 2012 febr. 12. - 18:22:25 7/10 Előzmény peterapo
Szerintem a korának mgfelelõ film. Akkoriban biztos tettszett volna. Kicsit lassú, sablonos, eredeti dolgot nem találtam benne. Valószínûleg azért tudtam végig nézni, mert akkor keltem fel, és még ém is lassú voltam. A vége fele kezdtem azt hinni, hogy valódi befejezés híjján, csak vége lesz. Ezzel szemben, mégis csak kikerekítettek egy a történetet lezáró befejezést. Összességében nem bántam meg, hogy megnéztem, de lehet hogy csak öregszem.
peterapo 2012 febr. 11. - 16:33:09
A film pont olyan, mint a Port.hu ajánlója: semmitmondó.
A legnagyobb csalódást maga a fõszereplõ okozta, (Robert Blake) aki Richard Brooks 1967-ben forgatott - négy Oscar jelöléses - Hidegvérrel c. filmjében ígéretesen hozta a figurát.- a képen.
"Feketevipera" profi tömörséggel minõsítette a "mûalkotást", nem is ragoznám, csak annyit tennék hozzá, hogy a szinkron tovább rontotta az összképet. Ha újra vetítenék, csak mazochistáknak ajánlott...
feketevipera 2012 febr. 10. - 22:37:28
Gyenge, jellegtelen, sablonos izé, semmi újat nem tud mondani a témában. Kíváncsiságból belenéztem, de elment tõle a kedvem. Elvileg magánnyomozósdi lett volna, de csak innen-onnan összeszedett fordulatokkal dolgoztak, a fõszereplõ figurájában sem volt semmi eredeti. Talán egyfajta Marlowe-koppintás akart lenni, viszont meglehetõsen rosszul sikerült. Még ha legalább valami egyediséget tudtak volna biztosítani a sztorinak, Dancer figurájának stb., akkor akár jól is elsülhetett volna az egész, de így nem. A hangulata sincs meg a filmnek, összességében számomra értékelhetetlen.