Jonah Tongából

Bakancslistához adom
Jonah from Tonga
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott ausztrál telenovella, 2014

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Jonah, a tizennégy éves fiú a Tonga-szigeteken nevelkedett a bácsikája mellett. Az apja visszaviszi Sydneybe, hogy új életet kezdjen. Jonah könnyedén beilleszkedik az új iskolájában, hamarosan az egyik kölyökbanda vezetője lesz.

Az évadnyitó epizódból kiderül, hogy Jonah javíthatatlan bajkeverő. A tizennégy éves fiút a szülei a Tonga-szigetekre száműzik, abban a reményben, hogy a bácsikája mellett majd megkomolyodik. Az ötlet nem válik be, a lázadó természetű lurkó több bajt okoz, mint valaha. Az apja ezért hamarosan visszaviszi Sydneybe, hogy új életet kezdjen. Jonah játszi könnyedséggel beilleszkedik az új sulijában, hamarosan már egy kölyökbandának a vezetője. A banda állandóan összetűzésbe keveredik a rivális bandával.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
4anyreg 2015 jún. 11. - 17:58:33 9/10
Elõttem szóló szerint "böfögõs-fingós-idiótapoénos" film. Ez nagy hülyeség volt, nincs is benne tán egyetlen ilyen poén sem, viszont tömény társadalom-kritika, mint Lilley minden sorozata, és zseniálisan játssza a karaktert!
Kicsit laposabb, mint az Angry Boys, vagy a Gimi dívája, de ha azokkal elkaptad a fonalat, akkor ez is kötelezõ darab a szofisztikáltabb humor kedvelõinek!
Ja, és breakelni is tud a srác.! :)
2/10
Aszpirin 2014 nov. 29. - 21:41:07 2/10
Nagyszerû sorozat a böfögõs-fingós-idiótapoénos mozik kedvelõi számára. Számomra viszont egyszerûen szánalmas, és unalmas. Valami paródiaféle lenne, negyvenéves színész játszik tökidióta tinédzsert, és az egész mögé kerített valsmi ideológiát is, amiért élvezni kellene.... Talán sokan fognak vitatkozni velem, mert az IMDB-n elég magas a pontszáma. Nos nem vagyunk egyformák...
A második rész közepén egyszerûen nem bírtam tovább. Szerintem szörnyû.
2/10
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu