Kapuzárás

Bakancslistához adom
Save the Date
amerikai romantikus vígjáték , 2012

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Kevin megissza a levét annak, hogy rosszul időzítette házassági ajánlatának bejelentését. A függetlenségét mindenél többre tartó Sarah nemcsak visszautasítja, de szakít vele. Sarah a nővéréhez, Beth-hez fordul segítségért, ám ő túlságosan el van foglalva a saját esküvőjének részleteivel. Kevin barátjához, Andrew-hoz készül férjhez menni, a két férfi egy bandában zenél. Amikor Sarah újra intenzív románcba bonyolódik az imádnivaló Jonathannal, arra kényszerül, hogy felülvizsgálja az elkötelezettségről való nézeteit.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Gaen 2016 dec. 17. - 14:56:59 4/10
Ennek a filmnek aztán tényleg sok értelme volt... Annyiban lehet összefoglalni (spoilerveszély, de nyugi, nem vesztesz semmit), hogy vannak, akik félnek a komoly kapcsolatoktól, nem tudnak elkötelezõdni, és mivel nem képesek kommunikálni, csak szenvedni tudnak, ám egy érkezõ baba más megvilágításba helyezi a dolgokat (vagy véglegesen elcseszi a helyzetet, kinél melyik).

HÚúúú, errõl tényleg érdemes volt filmet csinálni!

A karakterek szerethetõek, a fõszereplõ szexi, az egész életszagú (köszi, és akkor mi van), de ezt miért kellett megjeleníteni?
5/10
Sunboy 2013 dec. 21. - 15:46:04 5/10
Egyáltalán nem bejövõs a film, vígjátékot szinte nem is látok benne, csak szinte a fõszereplõ 90 perces világfájdalmát, akit mindenki megpróbál boldoggá tenni, de neki nem jó. Egyedüli pozitívuma, hogy tényleg vannak ilyen nõk a világon, de ezért totál fölösleges a nyûglõdésrõl filmet csinálni, mert az összes szereplõnek megismertük a baját, és a végére nem sok megoldást kaptunk... A legnagyobb jóindulattal is csak közepes... 5/10
8/10
Chariclea 2013 okt. 28. - 22:43:59 8/10
Nekem kifejezetten tetszett. Jólesett. Valóságosnak és kedvesnek találtam egy sor jelenetét. Nem azt mondom, hogy teljesen azonosulni tudok a fõhõs csajszival, de valahogy én is így nyûglõdök a pasikkal. Az esküvõre készülõ fiatalok között lezajló történések is hitelesek voltak számomra. Jonathan karaktere, és ahogy a megszemélyesítõje eljátssza, rém aranyos, nagyon szerethetõ figura, és Andrew-t is nagyon csípem, tök jó arc.
6/10
akos015 2013 máj. 20. - 20:01:48 6/10
Véleményem szerint a film elsõ órája még ½eléggé½ rendben volt, de az azt követõ fél óra végzetes unalomba torkollik. Mindenképp rá kell hangolódni a filmre, mert másmilyen a hangulata, mint a sorstársainak. Egyszer-kétszer nézõs. A fõszereplõ csajszi kifejezetten szimpatikus számomra. A színészek ismeretlenek(nem sztárparádé), de ez még nem azt jelenti, hogy nem jó, mert hány olyan film van amiben nagy sztárok szerepelnek és a film katasztrofálisan sz@r!
2/10
kis.farkas 2013 máj. 19. - 12:20:53 2/10
Huu szörnyû volt. Négy estémbe került mire megnéztem :) Minden nap nekiültem, de fél óránál tovább nem bírtam... viszont valamiért mégis kíváncsi voltam rá, így másnap újra nekiültem és folytattam, reménykedtem, hátha.. hát mit mondjak, szörnyû volt, és elvesztegetett idõ. És még az utolsó 5 perc is ebben erõsített meg. Egy szóval: unalmas. 10/2