Karácsonyi cserebere

Bakancslistához adom
The Princess Switch
7 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai romantikus film, 101 perc, 2018

Értékelés:

27 szavazatból
Szerinted?

Amikor egy hétköznapi chicagói cukrász és egy jövendőbeli hercegnő rájönnek, hogy olyanok, mint két tojás, karácsonyi, helycserés terveket szőnek.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Szereplők

Stacy De Novo / Lady Margaret
Mrs. Donatelli
Queen Caroline
King George

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
Nico71 2021 dec. 02. - 12:17:46 2/10
Amikor nincs mit nézni vagy nem tudod eldönteni, mit néznél, amikor csak bambulnál a képernyőre, amikor totál elég, ha villogó fényeket bámulhatsz, amikor melóban éjszakásként unatkozol, vagy amikor nejed keres, ill. választ filmet, akkor ez tökéletes. :-)
(ki nem állhatom a steril filmeket, amikor minden csillivilli, tökéletes, még minimális kosz, por sincs. Ha mégis, akkor az teljesen mesterséges. Olyan életszerűek ezek a filmek. Ugye? Az óvodás kislányok, akik hercegnők akarnak lenni, ők képzelhetik el így a világot! A műhó a legalja a karácsonyi filmeknek! )
nálam jóindulattal 10/2


Műanyag cukrászdában kezdődik a film. Sehol nincs egy darab hűtő, hűtőpult sem. A sütemények, torták polcokon, üveges (IKEA) vitrinekben, ablakpárkányokon díszelegnek. A helységben egyetlen egy kávézóasztal két székkel várja a vendégeket, háttérben egy munkaasztal, néhány használatlan (otthoni) konyhagép és egy pénztárpult. Sütők sehol! Teljesen életszerű!
Belgráviába érkezve ragacsos műanyag hatású műhóban nagyon szépen közlekedik a kis Peugeot. Szépen lefújták az autót, a faházakat, még az ablakokat is. (azt nem tudni, miért havasak ezekben a filmekben a házak falai, ablakai, ám egyes tetők és tárgyak viszont hómentesek) A vágóképeken látható valódi havastáj nagyon elüt a szép műhótól.
Annyi karácsonyi dísz van mindenütt, hogy szerintem kiürítették a Disney összes raktárát. Ennyi műanyag, miközben védjük a természetet?
Van egy figura a filmben, aki újra és újra megjelenik a legkülönbözőbb helyeken, pillanatokban. Az nem derül ki, hogy ő kicsoda! Pedig izgalommal vártuk!
Amire kíváncsi lennék, a 155 cm magas színésznő, a 180 - 188 cm magas színészek mellett, miként látszik néha alig alacsonyabbnak. Ilyen komoly magassarkú cipőben járt, vagy mindig kissámli volt alatta? :-D
Kedvenc jelenetem, amikor a kerti zenepavilonban üldögélnek, a nő egy száll vállnélküli estélyiben, csupasz vállakkal, háttal, mellkassal, a férfi egy szmokingban és kedélyesen csevegnek a téli táj közepén. De az sem rossz, hogy miniszoknyában körömcipőben mászkál a nő. Sőt, Twister-ezik! (ebből többet is mutathattak volna az apukák kedvéért! ;-) A játékbolt annyira menő, csupán a játékok hiányoznak belőle. Annyi van benne, mint egy óvodai teremben. )
A világraszóló cukrászversenyen megjelenő torták olyan látványosak, akár egy vidéki lagzin suttyófalván.
Igen izgalmas volt, hogy a nagy ellenfél levágta a robotgép villásdugóját. Majd összeizgultuk magunkat, most, mi lesz, nem tud majd a főhősnő tortát készíteni. (?) De tudott! És olyan ügyesen megoldotta, hogy elkészítették a tortát, majd utólag akartak krémet keverni hozzá. Ekkor tetőfokára hágott az izgalom! Nem működik a robotgép, mit tegyenek? Keverd ki kézzel! -szólt a sous-chef a Executive Chef-nek. Habár ez fordítva szokott lenni. De cukrászatban szerintem, egyik megnevezés sincs! Arról nem is szólva, egy versenyen óvást lehet benyújtani, ha technikai malőr lenne! De minimum segítséget lehet kérni a szervezőktől.
A film végén, az esküvői tortát a menyasszony készítette?
A második részben már három hasonmás van! A harmadikban már négy? Lesz negyedik rész is jövőre? :-D


3/10
Hozzászóló János 2021 jan. 12. - 14:03:41 3/10
Ez valami nagyon gagyi.
A főszereplőről eddig azt sem tudtam, hogy a világon van, de azóta pár hét alatt több film is ment a tévében, amiben játszott. Kiderült, hogy valami híres színésznő :)
10/10
Andrew9619 2020 dec. 23. - 23:21:46 10/10
Ez egy karácsonyi mesefilm. Pont. Gyerekekkel is nézhető.
6/10
alien1976 2020 nov. 21. - 17:05:17 6/10 Előzmény Etu24
Szia. Kicsit megváltozott ez az oldal, nem találom, hol lehet privátban írni. Ha kiírom ide, ahol megtalálod, azt kitörlik. Itt az e-mail címem, ha írsz, akkor válaszban leírom az oldal nevét. e-mail címem : tarsolymarianna@freemail.hu
Etu24 2020 nov. 19. - 19:35:59 Előzmény alien1976
Hol lehet meg ézni?
Etu24 2020 nov. 19. - 19:35:24
Hol lehej meg nézni,?
6/10
alien1976 2020 okt. 19. - 06:02:07 6/10
Vasárnap délutáni, vagy esti összebújós filmhez tökéletesen megfelelő, de ennyi, és semmivel nem több. Az egész film előre kiszámítható, semmi meglepetést nem tartogat. A kialaklt szerelmi kapcsolatot szerintem jobban is be lemhetet volna mutatni, a nagy leleplezés, amikor minden kiderül, azt totál egyszerűen letudták. Vártam a nagy sütiversenyt is........... . Egyszer meg lehet nézni, de ennyi.