Karmazsin visszhangok

Bakancslistához adom
Shades of Love: Echoes in Crimson
kanadai romantikus dráma, 90 perc, 1987

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Anne Andrews (Patty Talbot) nyugodt élete drámai fordulatot vesz, amikor a városba költözik, és találkozik testvére vőlegényével, Granttel (Greg Evigan). Mindketten próbálnak harcolni az egymás iránt érzett kölcsönös vonzalom ellen, miközben egy titokzatos gyilkosság felgöngyölítésén dolgoznak. Vajon Ann a testvérét árulja el vagy a szerelmet tagadja meg?

Stáblista:

Szereplők

Anne Andrews
Grant Dunovan

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
jeffero 2011 febr. 13. - 15:56:45 Előzmény apolika
Szerintem nem volt rossz, kb. hasonló színvonalú, mint bármely más Shades of Love film, amit a Zone Romantica-n láttam.

Írtam egy helyesbítést a tartalomhoz. Talán lehet benne spoiler, bár igyekeztem nem sokat elárulni a sztoriból.

"Anne Andrews 7 év után visszatér szülõvárosába, egy ígéretes állás reményében, amelyet barátnõje, a stewardessként dolgozó Tiffany intézett el neki, ugyanis jóban van a helyi galéria menedzserével, Sean-nal. Nagy megdöbbenésére összefut egykori iskolai szerelmével, Granttel, akivel régebben azért szakított, mert a férfinak fontosabb volt a sportkarrier. Ám most Grant még reményt lát kapcsolatuk helyrehozására, és próbálja újból meghódítani, de Anne egyelõre fél közel engedni magához, az új munkájára akar koncentrálni. Kiderül azonban, hogy nemrégiben a galéria elõtt egy titkokzatos gyilkosság történt, és emiatt vették fel Anne-t, aki nyomozásba kezd, amikor furcsaságokra lesz figyelmes a galéria egyik munkatársával kapcsolatban."
2/10
apolika 2011 febr. 12. - 12:30:54 2/10
Az tuti, aki írta a tartalmat nem is látta a filmet. Semmiféle nõvér,võlegény...teljesen másról szólt. Amúgy elég "lájtos", másodszor semmi pénzért nem nézném meg....
Shanks 2011 jan. 02. - 17:24:58 Előzmény szabomonika88
Ez érdekes.

Mert ezt a filmet én nem láttam és mégsem tetszett.
szabomonika88 2010 máj. 17. - 12:18:17
Ezt a filmet láttam és nem tetszett.