Katie Fforde: A pokolba Daviddal

Bakancslistához adom
Katie Fforde: Zum Teufel mit David
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus vígjáték , 2011

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

Polly Cameron, a csinos és határozott fiatal lány visszatér szülőfalujába, a tündéri Cherry Cove-ba, hogy szülei egykori panzióját átvegye és felvirágoztassa. A kezdet ígéretes, de sajnos Polly álmai gyorsan szertefoszlanak, mikor kiderül, hogy az üzletember David Locking, a falu polgármesternőjének támogatásával egy modern jachtkikötőt tervez a régi kikötő helyére, és fel akarja vásárolni a lány panzióját is. Bár Polly és David között az első pillanattól kezdve kölcsönös a szimpátia, a lány nem hajlandó lemondani álmairól.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Polly Cameron
David Locking
Melissa Teerpack polgármester asszony
Bridget Mayflower
Patrick Field

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
fclariss 2019 jan. 17. - 13:16:57 8/10
Kellemes 1x megnézhető bestseller-történet, de a port.hu miért nem közli újabban a szereplők nevét? Más filmeknél is ezt tapasztalom újabban.
8/10
sadrok 2017 szept. 20. - 20:12:08 8/10
Romantikus vígjáték kategóriában egy kedves kis film... nem rossz a történet, és az alakítások is eléggé jók, szerintem :-) De mindenek elõtt a helyszín viszi a pálmát, mert csodálatos helyen, egy gyöngyszem tengerparton játszódik. Álomszép vidék, csinos kis panzió, hangulatos kikötõ... ideális tengerparti kép! Nem az a verõfényes, napernyõs, lubickolós tengerparti feeling... de ez is a van olyan jó! :-)
8/10