Katie Fforde: A szerelem ára

Bakancslistához adom
Katie Fforde - Eine teure Affäre
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német dráma, 89 perc, 2013

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

Flora Stanza apja halála után hazatér New Yorkból Bishopsbrigde-be, és rögtön autóbalesetet szenved édesanyja mellett, akiről ekkor derül ki, hogy súlyos csontritkulása van, és állandó felügyeletet igényel. Flora megpróbálja megszervezni anyja ápolását, és egyben kivenni az apja által ráhagyott Stanza Aukciósházból az örökségét. A helyzet azonban korántsem fényes.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Flora Stanza
Charles Morgan
Liz Stanza
Geoffrey Whiteread
Henry Stanza
Annabell Fielding

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i 2020 júl. 28. - 11:31:39 9/10

Katie Fforde - A szerelem ára - Eine teure Affäre (2013)
11. epizód
A fiatal New York-i kiadói asszisztenst, Flora Stanzát ugyancsak megdöbbenti a hír, amikor az apja halála után tudomására jut, hogy az anyja, Liz is már régóta ápolásra szoruló beteg.
Olyan családi problémák, amiket Flora sem hagyhat figyelmen kívül. És hogyan is finanszírozhatná az anyja ápolását? A bátyjától, Henrytől nem számíthat segítségre, neki ott van a felesége meg aztán a gyerekek, tőle anyagi segítséget semmiképp sem remélhet.

Az egyedüli lehetséges kiutat a Stanza Aukciós Ház jelentené, amit apai részről örökölt. Ebbéli reményei is szertefoszlanak, amikor az aukciós ház egyik részvényesétől, Charles Morgan-től megtudja, hogy a ház a csőd szélén áll. Amennyiben Flora azt szeretné, hogy a részét kifizessék, akkor a vállalkozást előbb jövedelmezővé kell tenni.

Vállvetve Charles-szal, Flora beleveti magát a munkába - és a közös munka mellet érzelmi szálak is szövődnek kettejük között. Közben megpályáznak egy lehetőséget, a Daisy Shark divatház sztárhölgye apja értékes gyűjteményét örökölte, amit most elárverezne. Daisy viszont Flora számára egyértelművé teszi, az üzletről csupán akkor lehet szó, ha neki szabad lesz a pálya Charles irányába. Flora belsőleg vívódik a szerelme, valamint az aukciós ház megmentése között, amitől tulajdonképpen anyja jövője függ.
temi3 2019 nov. 14. - 11:37:47
Vajon már megint miért írnak kívülre más címet???