Katie Fforde: Emma titka

Bakancslistához adom
Katie Fforde - Emmas Geheimnis
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 90 perc, 2020

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Emma Blum zenepedagógus fájdalmas titkot rejteget, amit még a barátja, Nick Sommerfeld sem ismer. Ugyanakkor a férfi csalódott, mert érzi, a nő mégsem engedi be őt teljesen az életébe.

Emma, fiatal nőként a gyermekét örökbe adta, és azóta bűntudat gyötri. Amikor pedig úgy hiszi, az ifjú zongoristában, Noah Paulsen személyében rátalált a fiára, élete gyökeresen megváltozik.

Emma életében minden tökéletesnek tűnik, Mira Conradi a zene főiskolai főnöke nagyra értékeli a munáját, és egy férfi kolléga, Nick személyében pedig újból rátalált a szerelem. A vakációra már Emma és Nick közös túrát terveznek, átkelnek az Alpokon, majd azt követően pedig össze is költöznének. Viszont mindent megváltoztat egy videoklip, amit az egyik diákjuk, Lukas mutat be nekik.

Emma felismerni véli a klipben szereplő Noah, bizonyára az ő fia Jacob, akit örökbe adott. Semmit sem kíván jobban, mint az ő húsz évvel ezelőtti különös, szégyellnivaló döntését meg nem történtté tenni. Most pedig, még a videó által tartalmazott utalások ellenére sem tud Ellen Kaminski, a Fiatalkorúak Örökbefogadási Hivatal munkatársnője segítségére lenni, mivel Emma annak idején az örökbefogadásnál a névtelensége megőrzése mellett döntött.

Nos hát Emma egyedül vág bele a keresésbe, és segítségére lesz egy kocsma-, vagy inkább vendéglőtulajdonos hölgy, Linda. Így rá is talál a fiúra egy álmos halászkikötőben a Balti-tenger partján. Az a szándéka, hogy meggyőződjön arról, a fia normális életet folytat, bizony azonnal szertefoszlik, azt magával sodorja a zord tengeri szél… Noah egy halászhajón dolgozik a mogorva apjával, Arnéval, és úgy tűnik a fiú nem különösebben boldog.

Emma úgy érzi, kötelessége Noah-t ebből a helyzetből kimenteni, és Noah pedig nagy esélyt szimatol: remek állást szerezhet magának Emma segítségével a jó hírű zenei főiskolán, Lübeckben. Emma szerfölött boldog, és a fiú be is toppan Emma előadására. Emma ugyan segít a fiúnak, de ezzel nem csak a saját állását sodorja veszélybe, hanem kockáztatja a Nickkel való kapcsolatát is.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i 2022 dec. 09. - 15:59:35 9/10
Akkor meglesz magyar szinkronnal is...