Kaviár és lencse

Bakancslistához adom
Million v bracsnoje korzine
szovjet vígjáték, 89 perc, 1986

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Leonido számára semmi sem lehetetlen. A szélhámosság a vérében van. Abból él népes családjával egyetemben, hogy megjelenik előkelő lakodalmakon, ünnepségeken és degeszre tömi "rekeszes" kabátját finomságokkal. Előkelő ismerőseivel "szeretetligát" alapít, hogy ne csak természetbeni juttatásokkal kelljen beérniük, hanem néha némi pénzmaghoz is jussanak. Amikor végezetül lelepleződik, mindenkit leleplez.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
szinészbob 2011 febr. 01. - 10:33:34
Akkor csatlakozom én is az ízlésrendõrség nevében. A 4 közszolgálati (m1 m2 Duna Duna2) bátran tehetné fõmûsoridõbe az értékes alkotásokat.
sofi 72 2011 febr. 01. - 08:42:26
Csatlakozom, de csak egy beírás erejéig, mert indulnom kell!!!
Elhiszem, hogy az ország 80%-a munkanélküli, szoc. járadékos, rokkant nyugdíjas, és alig vannak, akik dolgoznak, de azért ez is elég magas nézõi létszámnak számítana, nem mellesleg mi is szeretnénk normálisabb mûsorok közül válogatni, NORMÁLIS idõben!!!! Jó lenne, ha a nézhetõ/értékesebb filmeket nem reggel 7-re, éjjel 2-re, vagy délután 1 órára tennék!!!!!
Persze, gondolom baromi nagy foganatja lesz ennek a két "jelentéktelen" véleménynek, attól függetlenül sikerült felhúzni magam, amikor rápillantottam a mai felhozatalra!! Baromságok 21-23-ig, normálisabb mûsorok 7-16-ig. Miért??????????????????????????????
bokafogo 2011 febr. 01. - 07:51:19
TISZTELT m2!
nem lehetne ezeket a szovjet/ orosz filmeket attenni egy pentek/vasarnap esti idopontra ha mar sorozatot csinalnak belole? meg valaki talan meg is tudna oket nezni. Ugyanezt meg lehetne csinalni a spanyol filmekkel, tan volt ra kezdemenyezes.