Kemping

Bakancslistához adom
Camping
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjátéksorozat, 30 perc, 2018

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

A Csajok alkotóinak - Lena Dunham és Jenni Konner - új sorozata egy 2016-os angol vígjátéksorozat amerikanizálása. A történet egy házaspár, Kathryn (Jennifer Garner) és Walt (David Tennant) körül forog, akik a férfi 45. születésnapját a "vissza a természetbe" jelszóval, egy kellemes hétvégi kempingezés keretében ünnepelnék meg. A nyugalomnak azonban lőttek, amikor a feleség beszervez még néhány rokont, barátot és ismerőst. Garantált, hogy ezt a hétvégét senki sem felejti el!

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
cszilvi84 2018 dec. 19. - 15:42:28
Az első rész után két hétig felé se néztem, aztán valahogy ráfanyalodtam, elkapott, és két reszletben be is fejeztem.
A Misfits elmebeteg humora és gátlástalansága jut eszembe róla, de hiányzik belőle az angolság, ami az egész élét enyhítené, vagy magyarázná, mininum jobban kontextusba helyezné. Az eredetit nem láttam, lehet, hogy annak a drámaisága jobban tetszene, de az utolsó részekben itt is voltak olyan jó drámaisággal megírt helyzetek, hogy csak bámultam.
Nekem a dinamikája nem jött be, egyenlőtlennek éreztem a komoly helyzetek vadállatsággal feloldását, de nem tartom hülyeségnek folytatni.
10/10
igennemigen 2018 nov. 26. - 23:25:38 10/10
Nagyon jó sorozat, nehéz elképzelni, hogy miért ennyire rossz mindenhol az értékelése. Persze tény, hogy nem egy Jóbarátok humorú dolog. Eltúlzott, de nagyon reális karakterek, szórakoztató szituációkban.
1/10
SSarka 2018 okt. 23. - 19:00:56 1/10
Az első, ami eszembe jutott - a szenvedve megnézett ~25 perc után; idegesítően gyogyós egy sorozat :(