Kitartó szerelem

Bakancslistához adom
Enduring Love
angol filmdráma, 100 perc, 2004

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Egy szép napon egy Oxford közeli mezőn egy fiatal pár, Joe (Daniel Craig) és Claire (Samanta Morthon) gyermeksírást hall. Egy hőlégballon, kosarában egy kisfiúval, elszabadult horgonyáról, és egy férfi azzal küszködik, hogy visszahúzza a földre. Többen sietnek a férfi segítségére, és már kezdik is visszahúzni az eltévedt léggömböt, amikor egy hirtelen szélroham meghiúsítja erőfeszítéseiket és elragadja a csoportot. Mindenki lezuhan, egy férfi kivételével, aki tovább kapaszkodik, és csak később, jóval távolabb esik le. Joe egy elhanyagolt külsejű férfi, Jed (Rhys Infans) társaságában elindul, hogy megkeressék ezt az embert. A későbbiekben a két férfi elkeseredett küzdelemben próbálja feldolgozni, amit a mezőn átéltek, míg lassan Claire válik áldozatává a mind erőszakosabb harcnak.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
mapk 2013 dec. 05. - 23:18:25
Jed, úgy néz ki, mint Liam Gallagher, szõkén.:D
Sztm jól játszottak a színészek. A feleségjelölt viselkedése idegesítõ volt, és érthetetlen.(már korábban kiakadhatott volna, és amit késöbb lenyomott, az is fura volt)
Valami csavart elbírt volna a film, de így se volt rossz, ill. az a rossz érzés, az elejétõl a végéig megvolt, engem végig lekötött.
10/7
Tényleg, mi lett willyfoggal, a hülyegyerekkel, aki nem ugrott ki. Azóta is kering a föld körül?:D
1/10
Rahar 2012 júl. 21. - 16:07:29 1/10
Csatlakozom az elõttem hozzáírók véleményéhez, az alaptörténet jó, tetszik, azonnal felkeltette az érdeklõdésemet, a záró tájképek gyönyörûek, ezzel minden pozitívumot leírtam. A cselekményvezetés nagyon gyenge, mondanivaló és annak tálalása közhelyes. A színészek alakítása szerintem sem jó vagy igényes. Alig vártam már, hogy végre vége legyen a filmnek. Megtekintését senkinek sem ajánlom.
Vikke 2008 jún. 25. - 20:57:06
Szerintem is elég közhelyes, kiszámítható történet. Az alakítások sem nyûgöztek le különösebbképpen.
kowalsky 2008 jún. 07. - 20:37:51
kreált manipulativ dögidegesítõ történet -- kb a 2o percben járok --