Konyhai Bestia

Bakancslistához adom
Bitchin' Kitchen
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai-kanadai reality-sorozat, 2009

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Különös konyhai kalandokban lehet részed az elnyomhatatlanul harsány Nadia G társaságában. Konyhatündérünk edényeiben keveredik a trend a tésztával és a szex a szalontüdővel. Hidd el, ha megkóstolod az "Egyéjszakás reggelijét", többé nem tudsz majd nemet mondani más főztjére sem!

Ha gyökeresen más szemszögből szeretnél ételekről hallani, akkor az elnyomhatatlanul harsány Nadia G a te embered!

A megtestesült konyhai bestia háziasszonyokat és ínyenceket egyszerre ültet le a képernyő elé, és miután megkóstolták az "Egyéjszakás kaland reggelijét", többé soha nem akarnak főzésről mástól hallani. Vérvörös rúzs és tetkók - Nadia G vad külseje csípős nyelvet és komoly tudást takar. A Detox Ravioli vagy az Anyóst-lenyűgöző Tál ("Te úgysem fogsz neki tetszeni, de legalább az étel igen"), de akár az imádott Idegesvagyok Csirkeleves nemcsak tápértékkel, hanem alapvető élettapasztalattal lakat jól minket, hiszen minden epizód egy nehéz helyzeten és annak megoldásán vezeti végig tanácstalan nézőit.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
macskangyal 2014 febr. 13. - 17:58:17 1/10
Ez a kedvenc csatornám, szinte az összes mûsort szeretem, de ezt a mûsort egyszerûen nem bírom megnézni. Annyira idegesítõ, és irritáló a nõ aki a borzasztó viselkedésével, és nézésével elõadja magát az egész mûsor alatt, meg a többiek is, hogy nem lehet végignézni. Egy normális ember ezt szerintem nem tudja elviselni sokáig, nem is értem ez a mûsor, hogy ment át a rostán. Szörnyû! Remélem hamarosan vége, vagy megszûnik.!!