Álomhajó - Mézeshetek Burmában

Bakancslistához adom
Kreuzfahrt ins Glück: Hochzeitsreise nach Burma
német romantikus dráma, 88 perc, 2007

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Tanja és Niels a szüleik akarata ellenére összeházasodtak, és nem is nagyon lepődnek meg, amikor Peter Martin, Tanja apja és vele egyidejűleg Niels anyja is felbukkan az Álomhajó fedélzetén.

Mindenekelőtt Niels anyja, Katharina, egy jómódú vállalkozó minden eszközt bevet, hogy a fia számára megakadályozza ezt a házasságot. Ugyanis azt feltételezi, hogy Tanja egy rafinált hozományvadász. Az ifjú házaspár egyszerűen úgy dönt, idő előtt és titokban elhagyja a hajót és saját fantáziájuk szerint bebarangolják Burmát.

Daniel Bergmann sikeresen a nyomukra bukkan. Vajon sikerül-e neki, vagy Marie-nak az ifjú párt a házasságukkal járó bonyodalmaktól megóvni?

Paul és Sonja pedig évtizedek után egymásra találó pár a fiatalságuk boldogságát a hajón szeretnék egy esküvővel megpecsételni. Sonja korábban híres színésznő volt, míg Paul csak könyvkereskedő, és most szeretné a feleségének mindazt nyújtani, ami a nagy dívát megilleti. Valójában pedig Sonja csak biztonságra vágyik, még akkor is, ha erre csupán az élete alkonyán kerül sor.

Mielőtt viszont a burmai útra sor kerülne, Marie a nászút utazásszervező egy meglepetéssel szembesül, ugyanis Paulsen kapitány bemutatja neki az új utazásszervező kollégáját, Daniel Bergmannt. Daniel több évvel ezelőtt Marie nagy szerelme volt és titokzatos okból - amit mind a mai napig nem ismer -, elhagyta Marie-t.

Daniel világjárt ember, számos országot ismer, Marie pedig a szülői házban az esküvői ruhák és kellékek világából érkezve tökéletesen kiegészítik egymást. És ezzel az úttal meg is kezdődik számukra a közös Mézeshetek utazás szervezése…

Stáblista:

Szereplők

Daniel Bergmann
Paulsen kapitány
Dr. Horst Schröder hajóorvos

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
grosz_i 2022 okt. 25. - 18:34:59 10/10
Ez is egy bájos film az Álomhajó: Mézeshetek sorozatból.