Kritikus pont

Bakancslistához adom
A Slight Case of Murder
amerikai akció-vígjáték, 94 perc, 1999

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

Terry Thorpe (William H. Macy), a filmkritikus és férjnél lévő szeretője civakodnak egymással, amikor a nő egy véletlen baleset folytán meghal. Thorpe első ijedtségében megpróbálja megsemmisíteni a bizonyítékokat. Azonban Edgarson (James Cromwell), a ravasz magándetektív, aki a hűtlen asszony nyomában volt, mindent látott. Úgy dönt, él az alkalom adta lehetőséggel, s megzsarolja Thorpe-ot, akire közben másik barátnője, Kit (Felicity Huffman) gyanakodni kezd, ráadásul megjelenik egy szaglászó zsaru is.

Stáblista:

Szereplők

Terry Thorpe
Kit Wannamaker
Fred Stapelli
Patricia Stapelli

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Red John 2011 nov. 20. - 00:43:45 4/10 Előzmény Vadrenalin
szerintem nagyon unalmas film. a szinesz(ek) valoban jok,de sem vigjatekkent nem tudtam ertekelni,sem nem izgalmas...
Ford Mustang 2011 nov. 19. - 19:43:09
Jó kis film ez, H. Macy jól alakít mint mindig, jó színész.
4/10
Vadrenalin 2010 jan. 27. - 13:01:41 4/10
Láttam már olyan filmet, amiben jó geg volt, hogy a fõhõs egy ponton kikacsint a nézõre és a kamerába nyög valami poént. Itt viszont halálra idegesített, hogy állandóan a kamerába bámulva narrátorkodik.

Az meg, hogy a fõszereplõ túl gyarló ahhoz, hogy azonosulni lehessen vele, megfelelõen elidegenítõ hatású tud lenni egy drámában, de megöli az olyan filmeket, ahol az egyetlen feszültforrás az lenne, hogy mennyire izgulunk a fõhõsért. Szóval a jó szereplõgárda ellenére kivételesen a Port jelenleg 4,5-ön álló pontszáma tükrözi az én véleményemet, nem az IMDB, aminek pontozása általában közelebb áll hozzám, de ez a 6,8 valami elképesztõ túlértékelés.