Kutyák és macskák 3.: A mancs parancs

Bakancslistához adom
Cats & Dogs 3: Paws Unite
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai családi vígjáték, akciófilm, 84 perc, 2020

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

A kutyák és macskák között teljes a béke. Jól képzett különleges ügynökeik titkos támaszpontjaikról ellenőrzik, hogy ne legyen olyan vadmacska vagy szédült eb, amelyik megzavarja az évszázados háborút követő törékeny nyugalmat.
De amikor egy rejtélyes főgonosz különlegesen rafinált tervével mégis egymásnak ugrasztja őket, tehetetlenek: csak egy lusta blöki és egy tériszonyos házicica marad, aki megkeresheti a titokzatos Pablót, a félelmetes, világuralomra törő kakadut. Ráadásul nemcsak a főgonosz hollétét kell kiszagolniuk, hanem a saját, tizenéves gazdáik problémáit is nekik kell megoldaniuk.

A nagysikerű filmek harmadik részében ismét beszélő kutyák és macskák csinálnak furcsa, vicces és különleges dolgokat – úgy, hogy a gazdáiknak fogalma sincs semmiről!
Játékos, szellemes és szőrös vígjáték állatbarátoknak, állatoknak és általában az egész családnak.
Bemutató dátuma: 2021. május 6. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Szereplők

Roger, a kutya hangja
Siri hangja
Pablo, a papagáj hangja
Gwen, a macska hangja
Susan, Max anyja

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
Marton12 2022 júl. 23. - 18:33:58 2/10
Szomorú, hogy megcsinálnak két tökéletes részt, és a harmadikat teljesen elbasszák. Ennek már szinte semmi köze az előző részekhez, ez csak egy koppintás, egy borzasztó gyengén sikerült koppintás. Aki teheti, kerülje ezt el!
1/10
Puzsér Róbert kritikus 2021 máj. 18. - 16:19:55 1/10
kybuck 2021 máj. 07. - 01:26:54
Úgy látom még a kritikusoknak is fontosabb egy kutyasétáltatás, mint hogy ezt a filmet megnézzék. Legalábbis vélemény róla sehol nincs, talan nem is véletlenül. :D