Lábad között

Bakancslistához adom
Entre las piernas
18 éven aluliak számára nem ajánlott spanyol erotikus dráma , 115 perc, 1999

Értékelés:

27 szavazatból
Szerinted?

Egy férfi és egy nő találkozik a szexfüggők számára indított csoportterápia első összejövetelén. Javier egy fiatal és sikeres forgatókönyvíró, aki telefonon bonyolódott bele egy titokzatos nő morbid történeteibe. Miranda egy éjszakai program rádióbemondója, aki reggeli kutyasétáltatásait szexuális vadászatra használja. A kiválasztott férfiakkal eltöltött rövid idő után titokzatosan eltűnik, csak az emlékét hagyja maga után. Azonnal vonzódást éreznek egymás iránt, de a terápia kedvéért megtartóztatják magukat.

Egy este együtt vacsoráznak, amikor a pincér Mirandában felismeri a reggeli kutyasétáltatót. A durva pincér lehetőséget teremt Javier számára, hogy Mirandát a rádióstúdióba kísérje.
Walter, a hangtechnikus felismeri Javier hangját, félrevonja és bevallja neki, hogy rajong a vele készült szalagokért.

Javier kétségbeesve rájön, hogy a misztikus nővel folytatott telefonbeszélgetéseit szalagra vették, és titokban terjesztik Madrid szerte.

Bevallja Mirandának, hogy felesége elhagyta, rabja lett a titokzatos nővel folytatott beszélgetéseknek, és most már azt is tudja, hogy a legsötétebb fantáziái a szalagokon az egész város tudomására jutottak.

Miranda megsajnálja, de kíváncsivá lesz, egymás karjába zuhannak a parkolóban, miközben Javier képtelen visszaemlékezni arra, hogy hol is hagyta az autóját. Egy feltört autóban szeretkeznek, melynek még a riasztója is bekapcsol. Még azon az éjjelen Javier a várost járja, hogy megtalálja azt, aki a szalagokat készítette, de egy klubban összetalálkozik a feleségével, és felfedezi, hogy Claudio, az ő szexuális partnere az ő volt feleségével él.
Közben Miranda hazaér és a lakásban találja Felixet, rendőrfelügyelő férjét, a konyhában pedig a halott kutya fekszik megmérgezve.

A kétértelműség játéka éppen hogy csak elkezdődött.

Másnap az autóban, ahol Javier és Miranda szeretkezett, egy széthasított fejű, meztelen tetemre bukkannak.

A kétértelműség játszmája folytatódik.
Bemutató dátuma: 2001. április 19. Forgalmazó: Másképp Alapítvány

Stáblista:

Díjak és jelölések

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
Bobo90 2016 márc. 12. - 13:01:32
leírás tele van hibával.... édes istenem ezt direkt csinálják?
Bucedli88 2013 febr. 08. - 09:23:03 Előzmény Bucedli88
*Bardem*
Bucedli88 2013 febr. 04. - 19:38:58
Nagyon jó film. Javier Bar demnagyon jól játszik itt is.