Láncra vert szerelem

Bakancslistához adom
Prohibido amar
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott mexikói filmsorozat, 2013

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Gabriela a nála jóval idősebb gazdag üzletember, Ignacio Aguilera felesége, aki mellett saját divatcéget hozott létre. Laura keserűségben éli az életét, mivel a kizárólag a szállodáival törődő férje, Rafael mellett neki csak az anyaszerep jut. A halálos betegségéről tudomást szerző Ignacio úgy dönt, hogy fia javára megváltoztatja a végrendeletét. Ignacio fiatal szeretője botrányt rendez a tengerparti divatbemutatón. A parton szomorkodó Gabrielát Rafael igyekszik felvidítani, anélkül, hogy sejtené, hogy ez a találkozás mindkettejük életét örökre megváltoztatja...

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Gabriela Ramírez
Ignacio Aguilera Olivares
Laura Saldivar de Hernández
Salomón Aguilera
Olga Ramírez
Cecilia Romero
Guillermo Aguilera

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
malvinkicska 2016 szept. 10. - 15:11:21
Sajnos egyre több olyan sorozatot vesznek aminek se füle se farka egy mondani valójú szinte mind erre már nem vagyunk vevõk.
Mia1234 2016 szept. 08. - 11:25:36
Érdekes, hogy senki nem kommenteli ezt a sorozatot. Pedig van ennél sokkal rosszabb is.
Nekem nagyon furák ezek a mexikói törvények. Ha valakit halottnak hisznek és felolvassák a végrendeletét, utána hiába tér vissza, jogilag "halott" marad? Nem lehet visszakövetelni a saját vagyonát?
Nem leplezheti le a nyilvánvaló csalásokat?
malvinkicska 2016 aug. 30. - 16:33:40
Köszönöm szépen én is hasonlókat kívánok neked.
malvinkicska 2016 aug. 30. - 15:07:12
30- résznél hagytam abba annyira irritált a csaj mindig vált volna és õ járt el a szeretõjéhez, annyira nem mondott semmit az egész, a vagyon, aztán a férfi még is él, de az sem bomlott kifele. Ignacio gyereket csinált a fiatal nõnek akörül forogtak nagyon unalmas, aztán Clara dili nem értem hüje nélkül nincs sorozat, mostanában annyi pszichés zavarral küzdõ ember van ahol ezeket a sorozatokat gyártják, ezek nélkül már nem is létezik sorozat.
Egyszóval nekem egy nagy csalódás volt amíg néztem, nem ezt vártam.
iriszke1 2016 aug. 30. - 12:55:37
Ez komoly, most akkor már senki nem nézi, pedig most lett izgis. Hogy tudtak ennyi ellenszenves embert összeszedni egy sorozatba ez szörnyû. Salomon, Alícia, és még Laura is, fúj az a grimaszkodó ribi. Õ csalta meg elõször a férjét, állandóan csak gyógyszerezte magát, soha nem volt jó neki semmi csak hisztériázott ha a férjével kellett volna lennie, aztán most úgy tesz mintha õ lenne a legnagyobb szent.A legjobban az taszít, hogy állandóan a lakásban a gyereke jelenlétében cigizik. Tudod mit adnék én ennek a hisztis picsának, két nagy fenékbebillentést nem a vagyon felét.
A film összességében egy gyenge 6-os, még jó, hogy csak 90 részes.

suxel....Te láttad ezt a komédiát végig, mi a véleményed róla, érdemes végig nézni?
3/10
zsazsa777 2016 aug. 30. - 08:41:09 3/10 Előzmény ildimix
Szia! az éjszaka királynõjét bölümökbe nézem, már nagyon elõl járok, de nekem valahogy itt nem jött be a "HÜRREM". Ugyanazok a mozdulatok, ugyanazok a mimikák, ugyanúgy ordibál! Az is borzasztó, hogy 1 bölüm több, mint 2 óra.
Ezt nézem elõre, mert nem tudom akkor nézni, amikor adják.
Viszont a kis kóreai nagyon bejött nemcsak a története miatt, hanem olyan aranyosak, olyan naivul ijednek, meg örülnek, meg olyan "butuskák" ráadásul olyan egyformák, hogy meg se lehet mindenkit különböztetni. Jó egészséget kívánok Neked is és Malvinkicskának is.
malvinkicska 2016 aug. 23. - 18:42:35
Abból elég volt annyi, mikor olvastam kint bukta volt hiába T-mundós, sikertelennek írták le, most már azt nézem ami nagyon tetszik az utóbbi idõben , Török sorozatokat nézek amit fordítanak a FB-on igaz olvasni kell, mindig más a téma, nem csak arról szól szeretlek is meg nem is, unalmas, a Maria egy epizód bõven elég volt abból is.
Nagyon igazad volt Ne hagyj el sorozattal, amit én nem is vitattam magamban, hogy nem lesz olyan, mint az elsõ évad, csak sajnos beteg voltam és valamit néznem kellet.
suxel 2016 aug. 23. - 16:34:05
Éld az életem? Na az sem tetszik? Azt kihagytad a szórásból :)
malvinkicska 2016 aug. 23. - 16:18:36 Előzmény ildimix
Közel két hete abbahagytam csak mindig válni akartak, meg a baba kié, mert Ignacio terhesen hagyott egy modelt, szóval egy kalap kaki nekem , nem halad az sehova a történet, és így nem nézem.
Az új csatornát ami illeti az is csak ismétel, annyi reklám van az É K-nõbe azt sem nézem, meg olyan ronda a szinkron és így õ sem nyert, szinte alig van valami, a rabszolgás filmeket nem szeretem, a F Õ, bele kezdtem de annyi a szereplõ, nekem nagyon fura, ahogy indult, itt tartok. A Dunán fog kezdõdni abba is bele nézek hátha az jobb lesz.
offtopic
ildimix 2016 aug. 19. - 08:10:00
Malvin köszi az infót a sorozattal kapcsolatban. Ignacio még nem fedte fel magát a család elõtt? Nincs amnéziában? Ha igen akkor jó, hogy abbahagytam. Zuzu egyetértek Malvinnal az éjszaka királynõjét egyébként már nem kell olvasni mert elkezdte adni az izaura tévé hétvégén 2 részben.

Nekem sincs ez a csatorna de a tv2 oldalán vissza tudod nézni.

A végsõ akarat annak idején nekem is nagyon tetszett alig vártam, hogy nézhessem.

Ates az orvos volt a kedvencem.
malvinkicska 2016 júl. 18. - 20:08:44 Előzmény ildimix
Szia egyszer ha ide tévedsz, akkor tud meg, hogy valóban él Ignacio, de nem nagyon mond még semmit aki maganál tartja. a sorozat elég lassú és csak a vagyon a téma , Ignacio testvére, nagyon galád benne, minden áron Gabit akarja tönkre tenni Aliciaval Rafael anyjával az is egy utálatos féreg . Laura olyan bolond, mint volt, õ csalja a férjét, és még neki áll feljebb válni akar. Rosaria még nem szülte meg a babát aki Ignacióé. Azért nézem az idõ nagyon rossz, és egészségileg sem vagyok túl jól. Üdvözölek.
malvinkicska 2016 júl. 15. - 14:59:48
Az élvezeteket fokozzuk, kimaradt a Tiltott Szerelem, Kivanc a fõszereplõ, és Beren a nõi, a Végsõ akarat, egy kimondottan nekem nagyon megható történet, egy anya betegsége, Kuzey Güney a Tûz és Víz, ott is Kivanc a fõszereplõ. Az Éjszaka Királynõje az 15 Bölüm, olvasni kell mert fordították, ott meg Hürrem a fõszereplõ a szulejmanból, a férfi meg Murat Yildirin, az valami mesés. Nagyon örülök ha valakinek tudok segíteni, hiszen emberek vagyunk és társas lények. Szép hétvégét kívánok.
3/10
zsazsa777 2016 júl. 15. - 14:10:48 3/10
Köszönöm szépen. Kiírtam magamnak a címeket és jövõ héten kezdem abc sorrendben. Majd írok! Köszönöm még egyszer!
malvinkicska 2016 júl. 14. - 16:52:56
Ami a török sorozatokat illeti azok nem olyan romantikusak, mint a Mexikói, más felépítésü, személy szerint én sokat láttam nézek, mindben van kórház rendõrség, és ilyesmik, de legalább felépítettek, aztán elengedhetetlena testvéri viszály is, ugye ez náluk így van. A Seherezádé, abban nincs olyan Igazgyöngy, a Szív útjai, egy szép történet nagyon jó szereplõkkel, a FB-on fordítják a Végtelen szerelem, ott a Szulejman Bali bégje a fõszereplõ, egy csodás, csak olvasni kel 26 Bölüm már fent van, aztán a Karadayí az igaz nem egy esti mese, de a két fõszereplõ Kenan és Bergüzer mindent megér, olyan alakításuk van benne nyugodtan mehetnének vele Amerikába. Remélem tudtam segíteni, ha valamelyiket elkezded, ha tetszik ha nem, akkor is jelezd, mivel mi emberek különbözõek vagyunk, mindenki más izlés világgal, ami természetes.
3/10
zsazsa777 2016 júl. 14. - 16:37:51 3/10
Kedves ILDIMIX és MALVINKICSKA!
Régen figyellek benneteket és rájöttem, ha nem nézem a sorit, akkor is naprakész infókat kapok tõletek!
Kérlek, ajánljatok valamilyen török sorozatot, amit érdemes megnézni. Csak az a lényeg, hogy nagyon romantikus legyen és kevés gyilkosság! Bízom az ízlésetekben! Köszönöm!
offtopic
ildimix 2016 júl. 12. - 22:23:08
Én ennek a sorozatnak befejeztem a nézését. Egyáltalán nem pörög egyhelyben vánszorog. Nem pazarlom rá az idõt.
malvinkicska 2016 júl. 07. - 13:07:05
Talán nem nézitek a mai részben már kezdett nyomoztatni Rafael, Ignacio után miért hagyta rá a részt, és most már sejti az anyja és I szeretõk voltak, mert egy fotón együtt voltak és ott még fiatalok. Rafael felesége Laura dilis, mostanában minden sorozatban van egy két pszichés zavaros személy, ennyi hülye lenne, nem értem most feltûnõen sokszor szerepelnek, sorozatokban.
malvinkicska 2016 júl. 06. - 10:54:03
Szia Ildimix egyre jár az agyunk én nagyon unom ezt a sok vontatott semmit. A török sorozatok jók de ami most megy azt sem nagyon szeretem, mert soka olyan dolog van benne, ami felesleges szerintem.
offtopic
ildimix 2016 júl. 06. - 09:10:36
Malvin én este szoktam általában visszanézni a filmeket el is aludtam azon a részen amikor próbálták visszatartani a fiút, hogy ne érjen oda a végrendelet felolvasására. Igazad van vontatott a sorozat nem tudom mikor fognak adni 1 izgalmas sorozatot. A bosszú asszonya helyett is a hazug csajok társaságát adják engem az nem érdekel.
offtopic
ildimix 2016 júl. 06. - 09:06:43
Engem az zavar a felolvasott végrendeletben, hogy nem derül ki, hogy Rafael Ignacio fia volt. Most Gabriella megharugudott a férfira azt hiszi tudott a végrendeletrõl. Laura se normális lefekszik 1 vadidegen emberrel egyszer látta csak a bárban. Szerintem õ is mint Gabi testvére pszichiátriai kezelésre szorulna.

Megmondom õszintén annyira nem jött be nekem ez a sorozat nézem még 1 darabig de nincs úgy, hogy alig várom kezdõdjön már.

K
Összes hozzászólás