Las Vegasi ügyvédek

Bakancslistához adom
Wild Card
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető amerikai filmdráma, 83 perc, 2011

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Ami Vegasban történik, az Vegasban is marad, de csak akkor, ha van egy rátermett ügyvéded. Míg Eliza-nak ez a tökéletes hazai pálya, Will nem érzi otthonosan magát ebben a közegben, ő a tipikus biztonsági játékos. Amikor azonban fültanúja lesz, ahogy a barátnője kibeszéli, hogy mennyire nem tudja magát elengedni, eldönti, hogy most igenis beleveti magát Las Vegas és a kaszinók világába. Itt találkozik a két merőben eltérő személyiségű ügyvéd, és kezdik meg közös kalandjukat a Bűn városában, hogy minél több ügyet felgöngyölítsenek pirkadatra.

Stáblista:

Szereplők

Will Garratt
Judge Hockett
Donatello

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
John Falcon 2017 júl. 15. - 14:47:22 5/10
A dokumentumfilmek kivételével minden filmet úgy fogadok el, hogy a történet nem a valóság, hanem egy fikció. Tehát nem kifogásolom általában a badarságokat, ha egyébként a film szórakoztat.
Már várom azt az amerikai filmet, amelyikben egy ember, aki félbehagyta az orvosi egyetemet, egy orvos felügyelete mellett agymûtétet végez. Itt ugyanis az egyik fõszereplõ, aki félbehagyta a jogi tanulmányait, egy felügyelõ jelenléte mellett jogi képviseletet lát el a bíróság elõtt. Ráadásul ez a bizonyos felügyelõ nincs is mindig jelen.
Na persze!!!
Ekkora marhaság még Amerikában sem lehetséges!