Laura és a csillaga (Csodacsillag)

Bakancslistához adom
Laura's Stern
angol-német animációs film, 75 perc, 2004

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Laura hétéves kislány, aki a családjával vidékről a nagyvárosba költözik. Az első éjszakán az ablakából hullócsillagot lát, amely a közeli parkban ér földet. A kislány a keresésére indul, és amikor megtalálja, kiderül, hogy a csillag valójában élőlény. Miután hazaviszi, az öccsével a kis Tommyval felfedezik, hogy a csillaglény különleges dolgokra képes. Ám arra is rájönnek, hogy minél tovább marad a Földön, annál erőtlenebb lesz. A szomszéd Max segítségével megpróbálják visszajuttatni az űrbe.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Zee1 2011 márc. 15. - 19:06:28
Csodálatos mese. A 4 éves kisfiam nem szokott végigbírni egy mesét, amikor ez ment, még a reklám alatt is ott várt, hogy végre tovább láthassa a történetet. A végén könnyes szemmel mosolyogva azt mondta, hogy "Apa, ez olyan szép, hogy majdnem sírok."
Szerencsére felvettem, épp most nézzük vissza - elõször. :)
10/10
Imi004 2011 márc. 14. - 11:00:40 10/10
Igazából azt hittem egy Miyazaki mûvel van dolgom. A világa is hasonló. Erre látom, hogy angol-német. Valószínûleg ez a kép ugrott be nekem:
Alasseo 2011 jan. 02. - 18:47:56 Előzmény minnacica
Nem tudom mi köze ennek a japán animációs filmekhez, de mindegy. Persze aki csak Pokemont, meg Digimont látott és csak a Retek Klub szenzációhajhász riportjaiból informálódik, az legyen boldog az okosságával.
Amúgy a rajzfilm nagyon aranyos, klasszikus mese, aki teheti nézze meg a csemetéjével. Nekem úgy is nagyon tetszett, hogy az animéket is kedvelem.
minnacica 2010 dec. 19. - 14:18:29
Igazi régimódi rajzfilm, ami gyermekkoromat idézi, pedig 2004-es készítésû. A témavélasztása nem csak a gyerekeket, hanem a gyereklekkû felnõtteket is megérintheti: mintha egy gyermek fantáziavilágában járnánk. Nem ajánlom azoknak, akik a mai modern japán animációs filmeket kedvelik!
Petrapetrus 2009 dec. 24. - 20:03:35
Nekem nem tetszett.
blaura 2009 dec. 21. - 16:51:10
Ezt a rajzfilmet még jó pár évvel ezelõtt láttam, más csatornákon és gyakrabban ment, de most, hogy újra vetítik, biztosan megnézem :).
Nem sokra emlékszem, de annyit még tudok, hogy imádnivaló mese, mindenképpen megnézem, szerintem ti is kuksoljátok meg. ;)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu