Lilly Schönauer - Mindörökké meg egy nap

Bakancslistához adom
Lilly Schönauer: Für immer und einen Tag
német-osztrák romantikus dráma, 2008

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

A fiatal családjogi bírónő, Laura rajtakapja a férjét in flagranti a régóta tartó kapcsolatot tartó barátnőjével, és most már elege van, be akarja adni a válókeresetet. Laura a Stájerországba, a szüleihez régóta tervezett nyaralásra már egyedül megy el, és az minden lesz, csak nem kikapcsolódás.

Az apja, Reichenbach ugyanakkor nem ért egyet Laura válási szándékával, mivel a veje, Peter egy zseni és az ő sikeres ügyvédi irodáját eredményesen tovább is viszi Bécsben. Közben Laura összefut az ifjúkori nagy szerelmével, Fabiannal. Úgy tűnik, mintha az ifjúkoruk óta megállt volna az idő, rövid időre Laura szinte elfelejti az összes gondját.

Fabian látszólag Isabellel és a kis Jakobbal mintha boldog kis családot alkotna. Az a szerelem, amit egykoron Fabian és Laura egymásnak esküdött „mindörökké meg egy nap”, még mindig erős érzelmi töltetű és amikor Fabian elmagyarázza, hogy Isabell csupán egy barátnő és Jakob pedig az unokaöccse, akiről a nővére balesetben bekövetkezett halála óta ő gondoskodik, végre szabadon kimutathatják az érzelmüket.

Ekkor azonban felbukkan Peter, és harcolni akar a házasságukért. Ekkor pedig nyomtalanul eltűnik a kis Jakob, mert úgy érzi mindennek ő az oka, miatta váltak szét Isabell és Fabian.

Stáblista:

Szereplők

Fabian Lehner
Dr. Herbert Reichenbach
Lotte Reichenbach
Isabell Hofer
Peter Althoff
Klara Burgler
Jacob Burgler

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i 2023 jún. 12. - 18:15:46 9/10