Lilly Schönauer - Visszatérés a boldogságba

Bakancslistához adom
Lilly Schönauer: Heimkehr ins Glück
német-osztrák romantikus dráma, 89 perc, 2009

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

A kardiológus doktornő, Katja számára a csillagok állása most nagyon is boldogságra áll. Katja Narholz 47 éves, elvált sikeres doktornő. Házassága már előkészülőben a sikeres vállalkozóval, Richard von Breitenbrunnal, és minden amellett szól, hogy vele megtalálja majd élete nagy szerencséjét.

Ugyanakkor megtudja, hogy az előzetes megállapodásuk ellenére mégsem nevezik ki a Kardiológiai osztály főorvosának. Amikor Richardnak mindezt dühödten elmondja, még nem is számol a további rossz hírrel, Richard bejelenti Katjának, nem tudja az Ossiachi-tóra az esküvői előkészületekben való közreműködés végett elkísérni, hanem egy üzleti megbeszélésre kell helyette elmennie. Csalódottan indul Katja útra, a 17 éves lánya, Melanie társaságában az Ossiachi-tóra, ahol a szülei, és nővére, Renate már várják a nagy eseményre való készülődéssel.

Az esküvői készülődés során Katja megismerkedik a Michelin csillagos szakáccsal, Andreasszal, aki majd megalkotja az ünnepi menüsort, és nem tart túl sokáig, míg a szimpatikus maestro szakács az őt megbízó hölgye szívét is meghódítja.

Katja azonnal egy viharos érzelmi káoszba sodorja magát. Vajon Richard-e az igazi férfi számára? Mindez nem elég, azonkívül pedig a szülei is, röviddel az esküvője előtt -, szembesítik a hosszú ideje őrzött titkot a származásának valódi történetéről.

Stáblista:

Szereplők

Katja Narholz
Andreas Herzler
Melanie Narholz
Renate Narholz
Ariane Narholz
Gustav Narholz
Richard von Breitenbrunn
Tanja Herzler

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
grosz_i 2023 jún. 12. - 18:13:25 8/10
További képek az epizódhoz (Barbara Wussow és férje, Albert Fortell - mindketten a filmben) Link: https://www.kino.de/film/lilly-schoenauer-heimkehr-ins-glueck-2009/