Lorraine Pascale: Villámkonyha

Bakancslistához adom
Lorraine's Fast, Fresh & Easy Food
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol ismeretterjesztő filmsorozat, 30 perc, 2012

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Lorraine Pascale villámgyorsan elkészíthető fogásokat bemutatva bővíti házi receptkönyvünket. Komolyan veszi a vállalását: minden epizódban öt étket készít el friss és egyszerűen breszerezhető alapanyagokból. Legyen szó négy perces egytálételről vagy akár egy háromfogásos vacsoráról, Lorraine biztos kézzel vezet végig a nyers hozzávalóktól az ínycsiklandó végeredményig.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
terranova56 2014 aug. 01. - 08:53:25 Előzmény Barb.Ara
Abszolút igazad van, persze azért vannak jó magyar mûsorok és szakácsok,szívesen nézem ezt a csatornát, Gordon Nigella, Jamie és még sorolhatnám, lenyûgöznek. Ja és a "szlovák Laci"-t is kedvelem, van humora, fõzni is tud és legalább van aki a Monarchia ételeivel is foglalkozik
10/10
Barb.Ara 2014 ápr. 27. - 15:38:32 10/10 Előzmény bakk
Kedves Bakk!! Ha megkérhetlek ne beszélj a többi nézõ nevében, mert én és több ismerõsöm is teljesen máshogy vélekedik!!!

Számomra a Heston, Gordon, Jamie, Lorraine, Jimmy, Nigella és Hugh a kedvencek és sokkal jobbak, érthetõbbek és kellemesebbek a mûsoraik, mint a legtöbb magyar "szakácsé" :)

Úgy gondolom a TV Paprika most megfelelõen válogatja össze a mûsorait!

És az igazi minõségi receptek és sorozatok a fent említett séfek nevéhez kötõdnek!!!!
Akár a recept, alapanyagok, TIPPek, trükkök, mûsor hossza, tartalma, elõadásmód, vágás, képi megjelenítés,színek vagy akár a hangulatáról is legyen szó, nem lehet összehasonlítani ezekkel a fantasztikus mûsorokkal a többi gyengébbel!!!!!
bakk 2013 okt. 08. - 17:44:01
Nagyon szeretném,ha ezeket olvasnák a Paprika TV készítõi vagy szerkesztõi,szóval azok, akiken múlik a mûsor.
Amikor indult ez a tv,nos nagyon szerettük és sokan néztük, mert igaz-egyrészt új volt-de másrészt érdekes és jó filmek voltak!!!!
Mára sajnos romlott a színvonal,gondolom ennek csak anyagi és remélem nem ízlésbeli okai vannak.
A fickó effel nem a szabadszájúsága miatt nem tetszik!Ez nem gusztusos, nem érdekes és fõleg nem fõzõmûsor!
Talán profi séfeknek tanulságos lehet ez az eszement kapkodás és a többi,de amatõröknek ez érdektelen és unalmas.
A noném amerikai hajrázós szõkeségek pedig kifejezetten irritálóak, ez a mûanyag világ nálunk soha nem lesz népszerû.
A szlovák Laci pedig annyira-de annyira vérszegény,ha ilyen lenne a szlovák konyha,sajnálnám szegényeket.
És sajnos sorolhatnám,DE nem a csülkös pacal receptje érdekel minket,szó nincs róla, de valami szines, érdekes, GUSZTUSOS konyhát szeretnénk látni,hátratûzött hajú és nem démoni magamutogató akárkikkel.
Több magyar színt szeretnénk, a szlovákoknál is annyi jó étel van,a régi Monarchia konyhája,valami jó kínai, de tényleg jó, stb,stb.