Lőttek a feleségemnek

Bakancslistához adom
Shooting Elizabeth
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia-amerikai vígjáték, 92 perc, 1992

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Howard (Jeff Goldblum) egyetlen kívánsága 40. születésnapján, hogy megszabaduljon nagyszájú és rosszindulatú feleségétől (Mimi Rogers). A legjobb megoldásnak az tűnik, ha nászútjuk színhelyén, Spanyolországban lelövi, és aztán elterjeszti, hogy elhagyta őt... A gondosan megtervezett gyilkosságot mégsem sikerül végrehajtania, de Elizabeth mégis eltűnik. Lehet, hogy korai Howard öröme?

Stáblista:

Szereplők

Howard Pigeon
Elizabeth Pigeon
Sebastian

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Nagy1A 2023 nov. 06. - 23:23:47 4/10
Én csak most találkoztam a filmmel és előre bocsátom, "A Légy", nagy kedvencem............de itt a szerepe szerint.........katasztrofális volt, az állandóan nyomott monológjával...........ahogy szinte elmeséli a filmet............folyamatosan gesztikulál és hadonászik ,mindkét kezével.....................a vége, meg egyszerűen....érthetetlen!! Szóval...nagy csalódás.......sajnos........
5/10
stupek2 2019 szept. 23. - 15:25:19 5/10
Jajj, de nagyon sok feldolgozást láttam már ebből a történetből! Többek közt Colombó történetbe ágyazva is, de más hírességek is eljátszották az "eltűnt a feleségem" szindrómát. Mindegyik jó volt, mindegyiknél alig vártam a végét. De ez már sok. Biztos voltam a film végében, így nagyon nem is izgultam.