Luxusfeleségek

Bakancslistához adom
Suburbia
18 éven aluliak számára nem ajánlott 44 perc, 2015

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Öt nő, öt házasság, öt élet. Közös bennük, hogy eddig az volt a legnagyobb kihívás, hogy túléljék a napi egyórás luxus bevásárlókörútjukat, miközben elköltik a férjüktől kapott keretüket. Teljesen meglepődnek, amikor egyiküktől hirtelen elválik a férje, és el kell hagynia az eddigi életét, a villát, a luxust. A megmaradt legjobb barátnők azonnal rájönnek, hogy velük is ugyanez történhet - és felébred a túlélési ösztönük. Milyen kényelmes, hogy férjeik - mindannyian meglehetősen erősen korrupciógyanús sikerekből meggazdagodott üzletemberek - éppen óriási üzletet terveznek mit sem sejtő feleségeik felhasználásával. Viszont a férjek nem tudnak arról, hogy a feleségeik is készülnek a legrosszabb forgatókönyvre. Soha nem sejtenék, mire képes egy csapat elszabadult gyönyörű fenevad…

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu