Madarak és emberek

Bakancslistához adom
Bird People
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia dráma, 127 perc, 2014

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Párizs Roissy repülőterének zónájában számos szálloda található, ahol a tranzitutasokat, vagy a kimaradt járatokon utazókat helyezik el egy-egy napra. Az egyik ilyen szállodában találkozik egymással két idegen. Az amerikai mérnök a Szilicium-völgyben dolgozik, és az elmúlt időszakban nagy szakmai és érzelmi nyomás alatt áll, a kiégés határán van. A férfi gyökeres változtatást szeretne, amikor találkozik a fiatal szobalánnyal, akinek életét megváltoztatja a természetfeletti megtapasztalása.

Stáblista:

Szereplők

Gary Newman
Elisabeth Newman
Audrey Camuzet

Hozzászólások

Szerinted?
break 2021 jún. 07. - 15:07:24
KeyAccountManagerkovács 2016 aug. 29. - 15:03:30
Az elõzõ hozzászólóval értek egyet. Ez a film tulajdonképpen három részbõl áll: nyitány, "Gary", "Audrey". A Gary-rész lassú, monoton, és bár az esemény, ami történik, rendkívül komoly, valahogy egyáltalán nem érdekelt, hogy mi lesz a fickóval - leginkább a Locke címû alkotáshoz lehetne hasonlítani, csak éppen olyan, mintha ez annak egy rossz kópiája lenne. Az "Audrey"-rész már sokkal jobb, pörgõs, izgalmas, sõt, néhol ijesztõ is! Azonban az ajánlóban lévõ utolsó mondat elég csalóka - persze egy természetfeletti esemény történik a lánnyal, de ez korántsem valami fantasy-be illõ dolog. Szerintem a Madarak és emberek jó volt, de pontot nem adnék rá, mert irtó fura.
donjos6519 2016 febr. 29. - 16:09:02
Nem riadok vissza a nehezen emészthetõ alkotásoktól, ezt is lenyeltem de a a kiégõs szál nekem nagyon rágósan, mondhatni érdektelenül volt megoldva. A mesésebb második rész jobban tetszett.
Sokáig tartott míg rájöttem, hogy a Holt költõk társaságából és az Édeshármasból ismerõs a férfi fõszereplõ...