Maktub - A sivatag törvénye

Bakancslistához adom
Il principe del deserto
olasz-német minisorozat, 100 perc, 1989

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Cristine Sanders gazdag és gyönyörű amerikai nő, aki nagybátyjával közösen egy jól menő céget működtet a Wall Streeten. Férjétől, Moulay Ben Zair, tíz éve elvált és egyedül neveli 12 éves fiát, Robertet. Az asszony jó kapcsolatot ápol volt férjével, aki gyakran látogatja gyermeküket. Egy napon azonban az apa hirtelen elrabolja a fiút az iskolából, és eltűnik vele Marokkóban, nem hagyva hátra mást, csak egy rejtélyes, angol nyelvű üzenetet: " MAKTUB - a sors".
A megrémült és kétségbeesett Christine a vállalat ügyvédjéhez fordul segítségért, aki egyben a család barátja is. Befolyásos kapcsolataik révén erős politikai és diplomáciaia nyomásgyakorlással próbálják meglelni Robertet, de nem bukkanak a kisfiú nyomára.
Végső elkeseredésében a nő felfogadja Tom Burtont, a CIA egykori ügynökét, az arab ügyek szakértőjét. A férfi rájön, hogy Robertet Magrufhoz, a muszlim uralkodóhoz, a Ben Zair törzs fejéhez vitték, aki egyben a fiú nagyapja, s aki Robertet a trón örökösének szánja. Magruf nem hajlandó elengedni a gyereket és szigorúan őrízteti testőreivel, akiket még soha, senki sem győzött le. Tom számára ez még veszélyesebbé teszi a küldetést, de egyben kihívásnak is érzi a feladatot. Vajon viszontlátja-e egymást anya és fia?

Stáblista:

Szereplők

Tom Burton
Catherine Saunders
Magruf tábornok
Red Murchinson
Moulay Ben Zair

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu