Mamák lincshangulatban

Bakancslistához adom
Say Uncle
amerikai vígjáték, 91 perc, 2005

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Paul Johnson homoszexuális művész és telefonos marketinges semmit sem szeret jobban, mint idejét a két éves keresztfiával, Morgannel tölteni. Amikor megtudja, hogy legjobb barátai Japánba költöznek, és a kis Morgant is magukkal viszik, Paul valósággal összeomlik, emiatt el sem tud búcsúzni a kisfiútól. A barátjának, Russellnek csak nehezen sikerül kizökkentenie a letargikus állapotból. Tanácsára lemegy a játszótérre, hogy gyerekek között legyen. Hamarosan kis barátok veszik körül őt. Ám nem mindenkinek tetszik, hogy egy homokos a gyerekével barátkozik. A szomszédasszonya, Maggie ráuszítja Paulra a szülőket.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
fuge7 2010 febr. 01. - 23:25:26 Előzmény Anke
nekem tetszett a film, bár valóban eléggé sablonos és kiszámítható volt. de nem is az volt a lényege, hogy lerágjuk a körmünket az elképesztõ fordulatokon. a morális üzenete meg nagyon átjött!

Peter Paige pedig egyszerûen nagyon jó benne! <3 <3 <3 :D
Anke 2008 júl. 09. - 06:09:55
Peter Peige miatt néztem meg én is, õ azért rendesen hozza a formáját, a többi színész sem rossz, de egyszerûen béna a forgatókönyv, a rendezés. Így épphogy közepesnek lehet nevezni a filmet.

A téma maga viszont aktuális, mert ha egy férfi imád a gyerekekkel foglalkozni, akkor rögtön körül lengi a susmus, sõt vannak akik egyenesen pedofilnak titulálják. Érdekes módon a meleg férfiakkal szemben még erõsebb ez az elõítélet, pedig az általam ismert esetekben egy-két kivétellel ellentétben szinte kizárólag a hetero férfiak a pedofilok.
monyika 2008 ápr. 19. - 11:59:50
Peter Peige miatt néztem meg.
Õt a Fiuk a klubból sorozatból ismerem,amiért rajongok.
Ez a film talán közepes....