Maradj velem!

Bakancslistához adom
Be with Me
szingapúri romantikus dráma, 93 perc, 2005

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

A film három történetet mesél el, amelyek egyaránt a szerelem, a remény és a sors erejéről szólnak. Bár a főhőseik más-más háttérrel rendelkeznek, mindannyian annak társaságára vágynak, akit a legjobban szeretnek.
Az Így kellett lennie című epizód főszereplője egy idősödő boltos, aki magányával igyekszik megbirkózni. És amikor már éppen feladná, egy önéletrajz megváltoztatja az életét. A szerelem nyomában című rész egy középkorú biztonsági őr története, akinek két szenvedélye van - az étel, amelyet minden érzelmével vehet birtokba, és egy nő, akit viszont csak távolról csodálhat. Egy levél azonban talán segít neki, hogy hídat emeljen két szenvedélye közé. Az Annyira szerelmes epizód egy különleges tinédzserszerelem keserédes krónikája. Néhány szöveges üzenet ugyanis alapvetően átírja a főhősök életét.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Díjak és jelölések

  • Európai Filmdíj

    2005
    Legjobb nem európai film jelölés: Eric Khoo

Hozzászólások

Szerinted?
feketevipera 2011 júl. 06. - 19:44:47
Az átlagnál jobb volt a film, bár helyenként döcögõs, és talán kissé nehezen áll össze a történet, ezért a cselekményszövést picit kimódoltnak érzem. Az sokat lendített a sztorin, hogy sikerült egyénített figurákkal és érdekes (jóllehet helyenként hétköznapi) eseményekkel dolgozniuk. Felvetõdnek olyan kérdések, hogy hogyan lehetünk boldogok, hogyan lehet kitörni a magányból, de az egyes történeteknek ezen kívül még megvan a külön mondanivalójuk. Ha nem is remekmû, de egyszeri megnézést azért megér.
Ford Mustang 2011 júl. 06. - 15:22:17
Ilyen filmet se vetít sûrûn a Viasat.