Film

Máris hiányzol!

/Sundays at Tiffany's/
magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma, 88 perc, 2010 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Értékelés:

54 szavazatból
Szerinted?

  Jane kislány korában rendszeresen, minden vasárnap elkísérte az anyját, Vivient a Tiffanyhoz, miközben ő a képzeletbeli barátjával, Michaellel találkozott. Húsz esztendővel később Jane-ből sikeres üzletasszony lett, aki arra készül, hogy feleségül menjen a jóképű vőlegényéhez, Hugh-hoz. Ám ekkor váratlanul újra felbukkan az életében Michael, és arra figyelmezeti Jane-t, hogy gondolja újra a dolgait. A döbbent és hitetlenkedő Jane rájön, hogy soha nagyobb szüksége nem volt Michaelre, mint most.

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2016. június 10. 06:01
  Hát, én ismertem olyan lányt, aki odavolt az ilyen típusú filmekért, közben a munkahelyéről meg kiszekált egy másik lányt, csak mert az fogyatékos volt...

  2016. június 4. 19:26
  Nem értem magamat, hogy miért pazaroltam el másfél órát erre a förtelmes limonádéra!

  2015. május 6. 06:00
  Pozitívumok a könyvvel szemben:
  Tetszett, hogy itt az elején még Michael is kisgyerek. A könyvben végig felnőtt, és mikor Jane még kicsi, néha úgy érzi magát mellette, mintha az édesapja lenne... (Pedofília?!)
  Az is tetszett, hogy itt Michael igazi "Képzeletbeli barát" volt, és eleinte csak csetlett-botlott a való világban... És nem hull minden csak úgy csettintésre, mint a könyvben... (Ja, és ott Jane megkérdezi: "Szexeltél már?" Amire a válasz: "Igen szexeltem!" Jujjjj!)
  Az is tetszett, hogy a filmben legalább nem hülyítenek minket fél órán át azzal, hogy Jane haldoklik... :-S

  Amúgy meg egyetértek azokkal, akiknek nem jött be.

  Összes hozzászólás