Marple: The Pale Horse

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol-amerikai krimi, 89 perc, 2010

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Miss Marple
Mark Easterbrook
Gorman atya
Mrs. Coppins
Paul Osbourne
Dr. Kerrigan

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
frenchbullie 2015 aug. 26. - 20:11:09
Régebben láttam a Miss Marple nélküli Bûbájos gyilkosok-at, és akkor megállapítottam, hogy a film nem ér a regény nyomába. Tegnap este a DVD-k között keresgélve rátaláltam erre a verzióra, így belenéztem. De nem is azon csudálkoztam, hogy szerepel benne a Miss, hanem azon, hogy Holly Valance! Láttam már õt az Elrabolva elsõ részében, a Holdfény sorozatban, de ennyire angol filmben még soha, és "hiába hasonlít magára":-), hirtelen meg sem ismertem. Igaz, ebbe belejátszott a régies frizura is, minden bizonnyal.

Egyébként ezt az öregkisasszonyos változatot jobban szerettem, mint a másikat, nem zavart, hogy önkényesen szerepeltették benne Miss Marple-t.
A film elején mintha egy angol bulldogot is láttam volna:-), csak nem tudtam jól kivenni a köd miatt.
Edmond Dantes 2014 ápr. 05. - 21:35:38
Azt hittem ismerem, de nem, csak az utolsó 25 percet láttam, valszeg nem vesztettem vele sokat. Ebben van Marple (regényben nincs) és nem is a "jófajta", viszont nincs Ariadne Oliver (regényben van). Az 1997-es filmváltozatban pedig egyik "kislány" sincs, szóval kicsit össze és vissza a dolog...Könyvet nem olvastam, amennyit most láttam, nos, az is kihagyható opusz lehet.
Alasseo 2011 máj. 22. - 10:31:46
Olvastam a könyvet is, most megnéztem a filmet, de nem vagyok teljes mértékben elégedett. Nem tudom, miért kellett beletenni Miss Marple-t, így Easterbrook szerepe szinte teljesen feleslegesnek látszott. Vagy legalább Poirot-t rakták volna bele, mivel Suchetnek van egy nagyon jó kisugárzása és mesterien játssza a magándetektívet, míg Julia McKenziebõl szerintem valahogy hiányzik az a szikra, amitõl azt mondom: igen, ez Christe Marple-je! Bár lehet, hogy maga a karakter rejt sokkal kevesebbet, mint a belga magánnyomozó. :)Mondjuk kíváncsi lennék, hogy a '96-os, Marple-mentes változat hogyan sikerült. :D