Marvel's Inhumans

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmsorozat, 43 perc, 2017

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

A Marvel's Inhumans egy mutáns faj királyi családjának történetét mutatja be. A széria hősei számos alkalommal felbukkantak a rajzfilmek világában is, első élőszereplős bemutatkozásuk pedig A S.H.I.E.L.D. ügynökei második évadában volt pár évvel ezelőtt. Most a csapat saját, nyolc epizódos szériát kapott. Az ABC és a Marvel közös produkciójában az embertelenek a Holdon élnek egy titkos, Attilan nevű birodalomban. A szervezetükben található mutáns génnek köszönhetően felnőtté válásukkor terrigenezisen mennek keresztül, melynek során a génnek megfelelő képességük kiteljesedik.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
The Cortez 2022 júl. 28. - 23:43:15 4/10
Ez a leggyengébb Marvel produkció a Carter ügynök 2. évada után. Eleve arról volt szó, hogy mozifilmet csinálnak belőle 2019 környékén, ehelyett ostoba módon, ebből is inkább sorozatot gyártottak, ami ráadásul hihetetlenül szarra sikeredett, a filmnézők szemét pedig kiszúrták az IMAX kamerákkal forgatott évadnyitó (1-2. rész) moziban való mutogatásával.
A rendezés rossz, a történet unalmas, az akciók dinamikátlanok. A Black Boltot, vagyis a néma királyt alakító színész (Anson Mount) teljesen karizmátlan, mint ahogy a főellenséget játszó Iwan Rheon szintén az. Medúzát, az uralkodó feleségét, annak húgát, Crystalt, illetve a király néger unokatesóját (aki a képregényekben rohadtul nem volt fekete...) eltalálták, jól is hozzák a színészek a szerepeiket, viszont a Karnak nevű ázsiai csávó (aki szintén Black Bolt kuzinja) minden idők eddigi legszarabb MCU-s karaktere, az őt előadó Ken Leung pedig a stúdió legelcseszettebb castingja.
A sztori 1 újabb királydrámát és családi viszályt tár elénk. A cselekmény egészét tekintve, a széria leginkább a Thor 1. meg 3. epizódjára hasonlít (a lezárás egy az egyben a Ragnarokra hajaz).

Pozitívumok: a jobb színészek-karakterek, Lockjaw, a teleportáló óriáskutya, a Mordis nevezetű, viccesebb ellenség, Hawaii (ez a helyszín 1 mozifilmben még jobban működött volna), a befejezés + a 8 epizódos formátum.
2/10
AlexWolf 2022 júl. 28. - 22:10:36 2/10
5. résznél adtam fel. Ennyire sok ostoba karaktert még egy sorozatban sem láttam.