Második nekifutás

Bakancslistához adom
Second Best
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol-amerikai filmdráma, 105 perc, 1994

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Graham Holt (William Hurt), a magányos, középkorú férfi örökbe akarja fogadni a tízéves Jamest, aki imádattal sztárolja börtönben lévő apját, és egyetlen családba sem hajlandó beilleszkedni. Bernard (Alan Cumming), a fiú gondozója nem bízik a sikerben, a fiú ugyanis képtelen megszabadulni a múltjától, anyja halála folyton kísérti, rendszeresen megszökik, és a legváratlanabb pillanatokban tör ki rajta a megfékezhetetlen dühroham.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Kuttyánszki 2020 júl. 07. - 13:03:42
Nem tudtam végignézni, mert el kellett mennem otthonról, kb. negyedórát láttam..Talán elég is volt. A gyámügyis nőtől "rosszul voltam", a férfi nem tűnt 100-asnak. ( frusztrált személyiségű) Ilyen férfi a mai világban biztos, hogy nem kapna nevelésre egy fiúgyereket. Lehet, hogy egyszer majd megnézem, mert kezdett érdekelni, csak nagyon vontatott, sok türelem kell hozzá.
5/10
Rahar 2013 máj. 11. - 22:06:51 5/10
Lassú történetvezetésû alkotás. A filmnek komoly mondanivalója van. Én csak azt nem értem, illetve tudom, hogy ha egy gyerekkel problémák vannak, komoly problémák, akkor azt nem kötelezõ elvinni gyermekpszichológushoz?
10/10
Sindel 2012 aug. 01. - 16:14:07 10/10
Ez egy elgondolkodtató, komoly dráma egy nehéz sorsú fiúról, és az õt örökbe fogadni akaró férfiról, akinek bár volt apja, mégsem kapta meg azt a törõdést tõle, amit igényelt volna. Ennek ellenére ragaszkodik a fiúhoz, akit múltja démonai kísértenek, és sokáig úgy tûnik, csak az igazi apja iránt képes bármiféle érzelmeket táplálni...
Tibag05 2012 júl. 03. - 15:37:15
"a tízéves James imádattal sztárolja börtönben lévõ apját, .."
olyan is lesz mint a börtöntöltelék apja!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu