Mayans M.C.

Bakancslistához adom
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thriller, krimisorozat, 70 perc, 2018

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

A Kemény motorosok saga spin-offja a Jackson „Jax” Teller utáni világban játszódik. Ezekiel EZ Reyes kiszabadul a börtönből, és visszatér az amerikai-mexikói határon lévő kisvárosba. EZ büszke latin-amerikai család tehetséges sarja, az egykori aranyifjú látja, hogy az amerikai álom elérésére tett törekvéseit hogyan zúzza szét az erőszak. A bosszúvágytól vezérelve egy új identitást választ magának, ami olyan élet felé vezeti, amelyet soha nem tervezett, és amelytől soha nem tud menekülni.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Ezekiel 'EZ' Reyes
Emily Thomas
Obispo 'Bishop' Losa
Johnny 'Coco' Cruz
Miguel Galindo

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Patafizikus 2020 nov. 08. - 10:17:07 1/10
Kifejezetten szerettem a SOA-t, de ezt nem bírtam végignézni. Az ötödik rész után feladtam. Borzalmasan gagyi, sablonos és hiteltelen történet. Rossz színészi játék, giccses, hatásvadász képek, Barátok közt szintű, fájdalmasan pocsék dialógusok. Nem is ragozom tovább.
1/10
robertsuzuki 2020 aug. 06. - 16:30:00
Drizari írásán töprengve : Mivel az Usa hadseregéből leszerelő katonákkal gyakorlatilag senki semilyen szinten nem foglalkozik, egyszerűen magukra hagyják őket, azok gyakran köthetnek ki pl. egy motoros banda köreiben. Ott is - akár a katonaságnál - elég erős és fontos az összetartozás érzése, a bajtársiasság stb. Gondolom így jöhetett a filmben a katonai, - vagy ahogy írtad (Drizari ) - a forradadlmi szál.
1/10
NADAL14 2020 júl. 05. - 22:09:07 1/10
annyi jó sorozat van manapság hát ez nem az. 1.5 race után feladva mert gagyi és zs kategória keveréke .....
9/10
nefefe 2020 jún. 10. - 07:06:41 9/10
A Port már megint hülyeségeket ír: mi az hogy C/1 ??? Az IMDb-n 1. és 2. évad van.
Ez a rész más műsorújság szerint a 2. évad első része. Jó lenne figyelni kicsit, mert ez így a nézők megtévesztése. És már sokadszor.
5/10
Drizari 2020 ápr. 15. - 07:52:15 5/10
Vegyes véleménnyel néztem végig a két évadot. Értem én, hogy a világ legszabadabb (?) országában-egyesült államában élnek magukat még szabadabbnak érzők, akik szabad érzelmeiket csoportokba tömörülve fejezik ki. Egyszerűbben fogalmazva: akik törvényen kívüliek. Azt viszont nehezen értem, hogy miért kevertek bele egy fegyveres forradalmi szálat is? (Carla Baratta szerepe) Egy olyanét, aki egy másik országban harcol az elnyomás ellen a szabadságjogokért? Talán mert rajta keresztül érzékeltetik, hogy az USA beleszól más országok belügyeibe?
Ezt leszámítva, egy amerikai motorosbanda mindennapi életét láthatjuk, aminek többségi tagjai latin-amerikaiak. Emellett láthatjuk, hogy különösebb következmények nélkül úsznak meg gyilkosságokat, mintha nem léteznének amerikai bűnüldöző szervezetek. Némely esetben eléggé gyerekes okból, mert egy másik motorosbanda átmerészelt haladni a területükön.
Kétségen kívül, akik szeretik a dübörgő motorokat és a nagyon macsó külsejű fickókat, azoknak élmény mindegyik része.
5/10
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu