Még egyszer éjszakai rohanás

Bakancslistához adom
Midnight Runaround
amerikai akció-vígjáték, 85 perc, 1994

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Jack Walsh-nak nincs pénze. Annyira nincs, hogy már a pisztolyát is zálogba csapta. Aztán mégis akad valami meló, de sajnos régi munkaadójának az ellenfelénél. Ezért nem csoda, hogy nem olyan könnyű teljesíteni a megbízatást. Bár Jack keményen dolgozik, az ártatlannak látszó Dale Addernek mindig van egy újabb trükkje.

Stáblista:

Szereplők

Hozzászólások

Szerinted?
Mumtaz 2015 ápr. 09. - 11:05:45
Tényleg csak egyszer nézhetõ, ahogyan a másik két nem De Niro-s rész is. Ok, hogy a forgatókönyvet ugyanaz írta, de ez valahogy nem jött be. Hasonló, de nem az. Az eredeti film a kedvencem, de ez a három felejthetõ. Túlságosan másra van kihegyezve a történet. Túlságosan elõtérbe vannak hozva olyan dolgok, amik az eredetiben csak érintõlegesen vannak "említve", ebben a három filmben viszont nagyon elõtérbe vannak emelve. pl. Jack anyagi helyzete, holott az eredeti filmben ez szintén kiderült, de csak épp annyira, hogy tudjuk.
6/10
ezso1 2014 ápr. 26. - 03:54:12 6/10
Valóban nem egy De Niro, de 1x azért nézhetõ.
laci123awdf 2014 ápr. 25. - 02:01:28
Csak egy Jack Walsh-t ismerek és az nem ez a pofa...
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu