TOP10 BRAND
1
INDEX 1 118 600 RU
2
BLIKK 1 034 892 RU
3
ORIGO 975 052 RU
4
IDOKEP 921 672 RU
5
PORTFOLIO 902 972 RU
6
24 794 648 RU
7
FEMINA 645 524 RU
8
TELEX 607 444 RU
9
NLC 606 900 RU
10
HVG 508 096 RU
1
INDEX 1 118 600 RU
2
BLIKK 1 034 892 RU
3
ORIGO 975 052 RU
4
IDOKEP 921 672 RU
5
PORTFOLIO 902 972 RU
6
24 794 648 RU
7
FEMINA 645 524 RU
8
TELEX 607 444 RU
9
NLC 606 900 RU
10
HVG 508 096 RU

Megtört szívek

Bakancslistához adom
Paramparça
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott török drámasorozat, 50 perc, 2014

Értékelés:

183 szavazatból
Szerinted?

A történet két családról szól. A nélkülöző, szerény körülmények között élő Gülseren és a gazdag felmenőkkel rendelkező Dilara egy véletlen folytán ugyanazon a napon, ugyanabban a magánkórházban ad életet lányának. A babák vezetékneve azonos, így egy figyelmetlen nővér összecseréli a csecsemőket, amire tizenöt éven át nem derül fény. Gülseren odaadóan, szerény körülmények között neveli Hazalt, miután férje elhagyja. Dilara és Chian pedig minden anyagi támogatást megadva, fényűző életet biztosít Cansunak. Amikor tinédzser lányuk balesetet szenved, az orvosok rájönnek, Dilara és Cihan nem a vérszerinti szülei. Miután pedig mindenkinek világossá válik, hogy a két lányt elcserélték, a feszültség egyre csak nő a családok között. Dilara úgy gondolja, vér szerinti lánya is megérdemelné azt az életszínvonalat, amit tőlük Cansu kapott. Ez azonban nem csak a két édesanya között szül vitákat, hanem Cihan sem ért egyet mindenben feleségével. Ráadásul az események egyre közelebb hozzák egymáshoz a válása után egyedül maradt Gülserent és a boldogtalan házasságban élő Cihant. Így egy ponton túl a szülőknek nem csak gyermekeik problémáját kell megoldaniuk, hanem szembe kell nézniük saját érzéseikkel is, hogy mit kezdenek a kettőjük között kibontakozni látszó szerelemmel.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
Roxer 2017 dec. 18. - 19:34:58 9/10
A sorozatnak itt a vége és pont. Aztán persze tovább lehet gondolni,hogy mi lesz ha Hazal megtudja Damir halálát? Nyilván zabos lesz és sejti,hogy apuci keze is benne van.Vagy az elmúlt 3 hónapban agymosáson ment keresztül és elfelejtette a szerelmét? Plusz a pasi is békén hagyta õt? Cihán elvettei Dilarát ami így vagy úgy,de alibiként lett megszervezve. Ettõl függetlenül a rendõrök tudják,hogy apuka lõtte le Damírt és Dilara is gyanusított volt. Így valószínûleg csak becsöngetnek Gürpinárékhoz a nyomozás során. Dilara és Cihán már volt házas és nem voltak boldogok egymás mellet,most mitõl lenne másként.? Hát nagyon látszik,hogy pikk-pakk le kellett ezt zárni és jobb nem jutott a készítõk eszébe.

Nekem persze tökéletes befejezés az,hogy Harun aki rosszfiú volt(bár embert sosem ölt és öltetett ezt ugye leszögeztük) A fia életét megmentve , hõsként távozott. Míg szent Cihánbõl egy maffiózó gyilkos lett.
7/10
napraforgó 2017 dec. 17. - 03:45:06 7/10
Én azt nem értem, hogy ha megvolt a bizonyíték arra, hogy Javuz ölte meg Azrát és az is, hogy ezt Damír utastására tette, akkor hogy engedhették ki õket az õrizetbõl? Ez ugyan csak egy gyilkosság, de alapot adhat egy szélesebbkörû nyomozásra. Az ember azt hinné, hogy az elõzetes letartóztatás után mindenféle akciókkal felderítik a szervezetüket, a hálózatukat, a különféle maffiakapcsolatokat, stb., aztán vádat emelnek ellenük és bíróság elé kerülnek. Ehhez képest Javuz egy nõvel volt az ágyban, Damír meg szépen kisétált és ment is a cége székházába. Vagyis mindketten szabadlábra kerültek.
És nem nagyon tisztázták azt sem, hogy azután, hogy Hazal tudomására jutott, hogy a nagyon megjavulni igyekvõ szerelme a háta mögött rendre tovább folytatja a gyilkolászást és az egyéb bûnös üzelmeket, vajon miként dolgozta fel mindezt? Azt láttuk, hogy szinte elalélt, na de egyszer csak magához tért.
Damírt akkor letartóztatták, gondolom Hazal nem nagyon látogatta a börtönben, de feltételezem, hogy látványos szakításra sem került sor közöttük. mindenesetre a 3 hónap múlva megrendezett szülõi esküvõn Hazal egyáltalán nem látszott szomorúnak, vagy összetörtnek.... sõt vidáman mosolygott Dzsanszuval együtt.

Szerintem Dzsihán nem az esküvõjét szervezte a gyilkolászással egyidõre, hanem fordítva, megvolt az esküvõ dátuma és akkorra idõzítette a Damírral és szervezetével való leszámolást. Neki magának és a családjának így jó alibije volt, és gondolom, hogy ha rákérdeztek volna, arra is megesküdött volna, hogy az emberei is mind ott voltak, õket õrizték, hisz egy menyasszonyát már megölték egy esküvõn (Gülszerent pont akkor lõtték le), így indokolt volt a fokozott védelem. Persze nem is biztos, hogy õt, mint feddhetetlen üzletembert vádolták volna meg, lehet, hogy a rivális bandákat tették volna felelõssé Damír és az emberei haláláért. És az is lehet, hogy nagyon nem is fájt volna a szívük értük, a rendõrség is szereti, ha leszámolnak egymással, mert akkor nekik kevesebb a dolguk....
Mondjuk azért azt megnéztem volna, hogy igazmondó Dzsihán mit válaszolt volna Hazalka kérdésére, miszerint apucinak volt-e valami köze a dologhoz. Lehet, hogy apuci ártatlan arccal belehazudott volna a képébe, hogy nekem, lányom, hogy gondolod, hisz én ugye pont akkor esküdtem....

Volt még egy érdekes apróság, amit nem értek. A pincér fölszolgálta az italt, aztán kiment. Már akkor lelõhette volna Damírt, de nem, az elõtérben telefonált, akkor kapta az utasítást, erre szerelte össze a pisztolyt és ment vissza lelõni a pasit. Mit mondhattak neki a telefonban? hogy a többi fickó is mind el van intézve, most már jöhet a fõnök. Vagy mégis mit?
9/10
Roxer 2017 dec. 16. - 18:54:50 9/10
Igazi happy end. Hát én már láttam ezt törökül és akkor is jót röhögtem.
A jófiú, super hero Cihan egy tömeggyilkos keresztapa lett. Aki egy csomó embert lemészároltatott a sofõrbõl lett bérgyilkosaival. Miközben Dilarát is hülyére vette(újra),hiszen nyilvánvalóan azért pont akkor volt az esküvõ,mert így ez Cihán számára egy tökéletes alibi.
10/10
brasil49 2017 dec. 16. - 18:30:07 10/10
Ez a vége?? Hazal apja, így tesz rendet? Õ sem különb így Damírtól, csak õ meg javulni akart, Hazal apja meg fordítva, gyilkos ember lett.
Rebbeka 2017 dec. 16. - 17:55:13
Ez hanyadik evad volt???
Rebbeka 2017 dec. 16. - 17:53:59
Vege van????
7/10
napraforgó 2017 dec. 16. - 17:53:43 7/10
Hazal lefekszik Damírral. rózsaszirmok, meg minden.
Dzsanszuék hazaérnek, jó híreik vannak, használt a kezelés, Dzsanszut meg lehet mûteni. Mindenki örül. Megvan az esély, hogy meggyógyulhat.
Ozan elmegy Engin mûhelyébe és közli Özkánékkal, hogy megtalálták Azra holttestét és õ tudja, ki a gyilkosa. Engin megpróbálja lebeszélni õket arról, hogy ebbe beavatkozzanak. Ozan és Özkán elmegy Dzsihán irodájába, az újságot mutatják neki Azráról és elmesélik neki, hogy Javuz ölte meg Damír parancsára. Aztán megmutatja neki a telefonbeszélgetést, amit nyilván elküldött a saját telefonjára. Értesítik a rendõrséget, akik rögtön intézkednek, elfogatóparancsot adnak ki Damír és Javuz ellen.
Hazal pakolja a holmiját, el akar menni Damírhoz. Dilara hiába akarja visszatartani, a lány nem hallgat rá. Dilara telefonál Dzsihánnak. Dzsihán rögtön megy a villába.
Ászu Sahinnal vacsorázgat a kanapéján, jól érzik magukat. A nõ úgy érzi, hogy megváltozott Sahin hatására, új életet kezdett. A férfi sajnálkozik, hogy õ nem kezdhet új életet, Damír miatt, számára nincs visszaút.
Dzsihán elmegy Dilarához és azt mondja neki, hogy a gyerekeik érdekében jobb lenne, ha õk újra együtt élnének. Házasságot ajánl a nõnek, immár harmadszor.
Damír telefonon utasítja Sahint, hogy készítse fel a hajóját, reggel lelép Hazallal. Eközben a rendõrség körbeveszi Damír házát. Becsöngetnek Damírhoz és letartóztatják. Azra halála miatt ki akarják hallgatni. Sahin még hallotta a telefonban a rendõrt, tudja baj van. A ház elõtt már riporterek, fotósok filmezik, ahogy Damírt beteszik az autóba.
Hazal a személyi igazolványát keresi, nem találja. Ászu beront a villába, a nappaliba szalad és közli Dilarával és Dzsihánnal, hogy döbbenetes dolgot tudott meg. Hazal kihallgatja õket, így tudomást szerez arról, hogy mi történt. Ászu elmondja azt is, hogy a Harun elleni merényletet is Damír tervezte meg, az õ parancsára történt. Hazal mindent hall, belép, majd sírva összeesik.Dzsihán kijelenti, hogy Damír megfizet a lánya könnyeiért.
3 hónappal késõnn Dzsihán és Dilara esküvõre készül. Kerimán rendezkedik a villában.
Damírt kiengedték (??!), beszáll az autójába. Elmegy az ERG székházba és Harun volt irodájából kibámul az ablakon.
A villában mindenki puccosan kiöltözve az esküvõre készül. Kimondják a nagy igent.
Azmi egy kis csellel bejut abba a házba, ahol Javuz lakik, meglepi az alvó férfit és lelövi. Eközben Bahtiár és egy rakás ember egy nagy fekete autóban várakoznak. Aztán kiszállnak és körbevesznek egy házat és az elõrohanó biztonsági embereket egytõl egyig lelövik.Két maffiavezér beszáll az autóba, menekülni akarnak, de Bahtiár lelövi õket.
Damírnak italt hoz egy pincér. Majd úgy tûnik utasítást kap telefonon, erre elõvesz egy pisztoly, hangtompítót tesz rá és lelövi Damírt. Aztán a liftben Sahoint is lelövi.
Folyik az esküvõi fogadás, Azmi és Bahtiár megérkeznek és csak kis biccentéssel jelzik Dzsihánnak, hogy a feladatot végrehajtották.

És itt a vége.
Dzsihán a gáncs nélküli Grál lovag a végéra pont úgy végzett az ellenségeivel, mint Damír. Szép, szép. És m iközben az emberei leszámoltak az ellenségével, õ mosolyogva fogadta a gartulációkat.
7/10
napraforgó 2017 dec. 16. - 16:59:41 7/10
Kerimán Dzsanszuval beszélget Hazalról, meg ne szökjön újra. Dilara hazaviszi a villába Ekremet és bemutatja, mint az apját. A lányok meglepõdnek, a kis Alaz viszont rögtön "papa"-ként kezeli. Dzsihán megpróbál minél jobban gondoskodnia börtönben lévõ apjáról. Apuka megnyugtatja, hogy jól érzi magát a börtönben.
Ozan bevallja Dzsihánnak, hogy mennyire szereti, tiszteli, és elmondja, hogy amikor rájött, hogy éveken át hazudott neki, akkor ezért utasította el. Õrültségeket csinált, mert tudat alatt tesztelni akarta, hogy így is szereti-e. Dzsihán intelmekkel látja el, de meghatódik.
Ekrem jól eljátszik a kis Alazzal. Dilara bemutatja õt Dzsihánnak is, aki meglepõdik, de tisztelettel üdvözli az öreget.
Kerimán Özkánnak is beszámol Ekremrõl, aki hitetlenkedik, hátha csak csaló az öreg. Kerimán hitetlenkedik, hogy miféle családba csöppentek õk Dzsihánékkal, itt aztán mindenféle elõfordult már.
Dilara marasztalja Ekremet, maradjon velük a villában. Ekrem csak akkor egyezik bele, amikor Dilara apának nevezi.
Dzsihán jó hírrel állít be, Dzsanszu eredményei javultak, az amerikai orvosok meg akarják mûteni, mennek Amerikába!
Damír leszólítja az utcán a munkéába igyekvõ Ászut, beülteti a kocsijába. Ráparancsol a nõre, hogy intézze el, hogy láthassa Hazalt. Ászu nem akar belemenni, de aztán elmegy a villába. Hazal kitörõ örömmel fogadja, viszi is a szobájába. Kicsit késõbb Hazal bejelenti, hogy hazamegy a ruháiért. Dilara úgy rendelkezik, hogy Bahtiár kísérje el.
Dzsihán megérkezik a villába, Hazal felõl érdeklõdik. Elmondja, hogy Damír nála járt az irodájában, és megmondta neki, hogy vagy leszáll Hazalról, vagy egyikõjük meghal.
Bahtiár hazakíséri hazalt, de a lakás elõtt akarja megvárni. Odaben Damír várja Hazalt, aki rögtön a karjába veti magát.
Dilara közli a hazaérkezett Hazallal, hogy elutaznak Dzsanszuval. Kéri ne csináljon butaságot, amíg odavannak.
Hazal is gondolkodik, és Damír is a Dzsihánnal folytatott beszélgetésen töri a fejét. Emlékezik, hogy a beszélgetésükkor Dzsihán fölhánytorgatja neki a múltját és hiába mondja Damír, hogy õ meg fog változni és a múltat maga mögött hagyva jövõbe tekint, Dzsihán közli vele, hogy a múlt nem fogja elengedni Damírt, õ pedig épp ezért nem engedi a lányát erre az útra lépni.
Hazal minden intelem ellenére a tengerparton sétálgat Damírral. Aztán a parton ülve piknikeznek, pezsgõznek. Boldogok. Aztán Damír hazaviszi magához Hazalt.
Ozan elmegy Damír bárjába és beszédbe elegyedik Javuzzal. Fikázza neki Dzsihánt, amiért nincs kibékülve Damírral. Javuz elhiteti vele, hogy õ nem ismeri ezt a Damírt. Amikor a férfi elmegy a mosdóba, Ozan belenéz a telefonjába és ott megtalálja azt a beszélgetést, amellyel Javuz közli Damírral, hogy az utasítása szerint elintézte Azrát.
8/10
Imi13 2017 dec. 16. - 16:35:31 8/10
Igen.
mamcsek 2017 dec. 16. - 12:22:44
Ma vége lesz a sorozatnak? Aki tudja a választ, írja meg. Elõre is köszönöm.
7/10
napraforgó 2017 dec. 09. - 17:53:30 7/10
Na, most elszállt minden, amit eddig írtam.
Özkán és Engin dumálnak, Ozan jön, elmondja,hogy mi történt a lánnyal. Filóznak és gyanús nekik, hogy pont akkor tötént a támadást, amikor Damír valami ürüggyel elment az asztaltól.
Dilara felkeresi Rahmit a börtönben, aki arra kéri hallgassa meg Ekremet.
Hazal nyavalyog az anyjának, hogy õ Damírt akarja mindenáron.
Damír annyira magához tért, hogy elmegy Dzsihán irodájába és arra kéri, egyezzen bele a Hazallal kötendõ házaságába. Dzsihán persze nemet mond és õneki is eszébe jut, hogy miért is hagyta el Damír az asztalt a szerzõdés aláírásakor...
Dzsanszu szeretné elvinni Hazalt vásárolgatni, hogy felvidítsa, de a lány nem akr sehová menni.
Dilara elmegy Ekremhez és elbeszélgetnek.
Ozan is elmegy a börtönbe a nagyapjához. Az öreg neki is azt mondja, hogy õ tette. Kéri, szakítsa meg a kapcslatot Damírral. Ozan elmegy Damír bájába és azt látja, hogy Javuz épp kegyetlenkedik egy emberrel. Rögtön sarkon is fordul. Aztán pártfogásába veszi a megvert fickót. A fiú elmondja neki, hogy Damír parancsára Javuz ölte meg Azrát, aztán meg elásta valahol. Ozan döbbenten hallgatja, aztán elmegy Özkánhoz és Enginhez. Elmesél nekik mindent, aztán tanakodnak.
7/10
napraforgó 2017 dec. 09. - 16:46:31 7/10
Utolsó részek!
Kerimán meggyógyult, sétálni akarja vinni a kis Dzsan Hasmetet. Özkán Engin mûhelyében van, de csak trécselnek.
Yildrim elmeséli Ozannak, hogy Hazal titokban hozzá akart menni Damírhoz, és Dilara rálõtt.
Kerimán egy piacon alkudozik árura, amikor Dzsan Hasmet elmegy egy óvódás csoporttal. Kerimán a rendõrségre megy, hogy elrabolták a gyereket. Óbégat. Özkán felhívja, de titkolja, hogy elveszett a gyerek.
Sahin és Ászu Damir szobája elõtt várakoznak és észreveszik, hogy magához tért. Damír Hazalt hívja.
Az óvodában észreveszik, hogy egy oda nem való gyerek is van velük. De a kicsi a nevét sem tudja megmondani.
Dilarát és Rahmit a bíróság elé viszik. Ozan és Dzsihán a halgatóság padjában foglal helyet. Rahmi bevallja, hogy õ lõtte le Damírt, így Dilarát szabadon enegedik. Rahmira meg 13-20 évig tartó börtönbüntetést kér az ügyész, õ õrizetben marad. Rahmit elviszik. Dzsihán, Ozan és Dilara ezt nehezen viselik. Rahmit beteszik egy sokszemélyes cellába.
Dzsanszu Alazzal játszik, aki az anyját keresi.
Kerimán a rendõrségen keresi az unokaöccsét, ahol egy óvónõ leadta. Már vinné is magával, de nem adják ki a gyerek személyi igazolványa nélkül. Értesítik Ökánt, aki elviszi õket. Közben fenyegetõzik, hogy majd otthon számolnak.
Hazal nyavalyog, hogy most mi lesz velük, hogy fog õ most akkor Damír felesége lenni. Kutakodni kezd, majd ellopja Dzsanszu telefonját, aki Alaz mellett alszik. Dzsanszu észreveszi, de Hazal könyörög, hogy szeretné megtudni, hogy Damír életben van-e. Ászut hívja, aki elmondja, hogy Damír felébredt, az intenzíven van.
Özkánék hazamennek, balhéznak.
Hazal el akar menni a kórházba, Dzsanszu igyekszik visszatartani. De aztán mégis hagyja.
Dzsihán hazaviszi Dilarát és Ozant, megtudják, ott hogy Hazal elment a kórházba. Dzsihán rögtön a lány után megy és megalkadályozza, hogy láthassa. Fölteszi neki a nagy kérdést, vagy hazamegy vele, vagy õ öli meg Damírt, vagy az õt. Hazal meg csak néz kétségbeesetten....
7/10
napraforgó 2017 dec. 02. - 17:53:10 7/10
Ozantól vért vesznek, hogy fogyasztott-e kábítószert. Dzsihán aggódik, hogy esetleg a tudtán k0vül beadtak neki valamit, vagy az italába csempésztek drogot. Utána az ügyészségre viszik a fiút. Dzsihán nem érti, hogy miért nem védekezhet szabadlábon. A rendõrök behozzák Javuzt is, aki azt mondogatja, õ már hamarabb lelépett a partnerével, nem tud semmit. Dzsihán neki esik, behúz egy nagyot neki és azt ordítja, meg ne lássa a fia közelében. A fiát meg biztatja, szedje össze magát, ne viselkedjen úgy, mintha bûnös lenne. A drogteszt negatív lett, erre mindenki örül.
Damírt elviszi a mentõ, Hazal dühös az anyjára, hogy tehette ezt. Rahmi megpróbálja beadni a rendõröknek, hogy õ lõtte le a férfit.
Kerimán megbetegedett, Özkán próbálja ellátni a háztartást és a gyereket. Közben veszekszenek. Amikor Kerimán elalszik, Özkán meglép, elmegy a mûhelybe meglátogatni Engint. Meséli, hogy Ozan állandóan mulatozni jár éjszakánként. Õ még nem is tudja, hogy mi történt a fiúval. Kerimán fölébred, és mivel nem találja, rátelefonál az öccsére, megijeszti, hogy elveszett a kisfiú. Özkán megijed, de aztán meghallja a gyerek hangját, a nõvére becsapta. Engin biztatja, hogy menjen haza és ápolja a nõvérét.
Yildrim megtudja, hogy Javuz alibijét a biztonsági kamerák felvételei igazolták, ezért elengedték. A halott lánynak meg komoly drogos múltja van, emiatt van rá esély, hogy Ozan is szabadlábon védekezhet.
Dzsihán visszahívja Dilarát, aki már sokszor kereste és a nõ elmondja neki, hogy rálõtt Damírra. Bevitték õt és Rahmit a rendõrségre, nyilván egy másik kapitányságra, mert Dzsihán rögtön odamegy. Eközben Hazalt is kihallgatják, arróDzsihán mérges a lányára, amiért kijátszol faggatják, hogy ki lõtte le a võlegényét, az anyja, vagy a anagyapja. A lány nem válaszol.
Dzsihán mérges a lányára, hogy kijátszotta õket és titokban akart férjhezmenni. Ezt akartad, kérdi Hazaltól, így akartál férjhezmenni?
Dzsanszu aggódik, senkit nem tud elérni a családból, ezért fölhívta Edát, neki panaszolja, hogy a testvére megszökött. A nõ nyugtatgatja, ne gondoljon rosszra, biztos megtalálták a lányt és lebeszélték az esküvõrõl. Megigéri, hogy vele marad, amíg az anyja haza nem ér.
Folyik Dilara kihallgatása. Eközben Damírt mûtik. Aztán az esküvõi népséget, a szemtanúkat is kiahallgatják. Sahin utána megy a kórházba és a fõnöke állapotáról érdeklõdik.
Hazal hazamegy az esküvõi ruhájában, Dszanszu és Eda szaladnak eléje. Dzsihán után érdeklõdnek, aki még a rendõrségen maradt. Dzsanszu Hazalt vígasztalgatja.
Ászu vacsorára hívja Sahint, tetszik neki a férfi. A férfi csodálkozik, hogy milyen jól fõz a nõ. Sahin elmeséli, hogy Dilara lelõtte Damírt.
Dzsihán és Yildrim a Dilarát és Rahmit érintõ ügyrõl beszélgetnek. Rahmi már a rács mögött, õ is azt mondja Dzsihánnak, hogy õ lõtte le a férfit. Nem akarja, hogy a kis Alaz árván nõjön föl. Az apja halott, legalább az anyja maradjon vele. (mily megható, hogy Rahmi milyen megértõ, önfeláldozó jó emberré vált). Dzsihán beszél Dilarával, õ is arra biztatja, hogy maradjon a gyerekeivel, ne szólja el magát. Ecseteli, hogy melyik gyerekükkel mi a baj, most mindnek szüksége van rá, õ meg egyedül nem birja viselni a terheket. (A fél család börtönben, szép.)
7/10
napraforgó 2017 nov. 28. - 15:05:37 7/10
Na és az esküvõi vendégsereg, Damír emeberei, meg a jegyzõ, vagy egy tucat ember látták, hogy Dilara eresztett bele 2 golyót a võlegénybe, így Rahmi önfeláldozó ajánlata tök fölösleges. Mondhat Rahmi, amit akar, a szemtanúk mást fognak állítani.
De mindját vége lesz, december 16-én lesz az utolsó rész.
9/10
Roxer 2017 nov. 27. - 18:26:17 9/10
Nem értem,hogy Azmiék miért akarták eltüntetni a holttestet.Hiszen nem adtak injekcióstût Ozan kezébe,így semmi nem indokolja,hogy õt gyanúsítsák.
Hazal tükörsimán ki tudott sétálni,a kapuban álló õrök meg sem próbálták visszatartani. Annyi esze mondjuk lehetett volna, hogyha elhagyta a telefont amiben benne vannak az üzenetváltások az esküvõ helyszínérõl, akkor mégse ott tartsák. Nagypapa komoly jellemfejlõdésen ment át.Nemrég még nem zavarta,hogy Dilara börtönbe került miatta. Amikor Candanra rálövetett és Dilt gyanúsították. Most meg hirtelen gondol rá és árván maradó gyermekére.
7/10
napraforgó 2017 nov. 25. - 17:53:43 7/10
Ozan reggel rájön, hogy a mellette fekvõ lány meghalt. Javuz eltünt. Felhivja Dzsihánt és elég összevissza mondja el, hogy mi történt. Dzsihán igéri, hogy odamegy.
Rahmi Ekremet keresi, aki magát vádolja, nem kellett volna befurakodnia a lánya életébe. Öngyilkos akar lenni, ki akar ugrani az erkélyrõl. Rahmi az utolsó percben jön és megmenti. A saját életét hozza fel például. Õ tönkretette az életét, de megbocsátottak neki. Az öngyilkosság nem old meg semmit, majd õ segít neki.
Dzsihán megérkezik, megvizsgálja a halott lányt, kérdi ki a lány, hol ismerte meg, stb. Ozan nem emlékszik semmire, Javuz mutatta be neki, de nem tud róla semmit. Dzsihán a Hazal körüli õrségbõl odarendeli Azmit és Bahtiárt. Észrevette, hogy a lány karján szúrásnyomok vannak, nyilván kábítószer túladagolás.
Hazal levelet ír a szüleinek, a Damír iránti szerelmérõl ír nekik és arról, hogy õ a szerelmet választja helyettük.
Dzsanszu bejelenti Edának, hogy csak késõb tud bemenni az iskolába. Hazal el akar menni, Dzsanszu megpróbálja lebeszélni, kéri várják meg az anyjukat. Hazal hozzá akar menni Dam0rhoz, elszalad. a kapunál az õrök megpróbálják föltartóztatni, de jön Damír az autójával és elviszi.
Dzsihán megígéri Ozannak, hogy megmenti. Azmi azt javasolja, hogy tüntessék el a holttestet, ha nem itt találják meg, nem hozzák kapcsolatba velük. Jön Yildrim, õ nem javasolja, szerinte hívni kell a rendõrséget. Ha nem csinált semmit, nem fogják megvádolni.
Dzsanszu kétségbeesetten h0vja Dilarát, hogy Hazal megszökött, férjhez akar menni Damírhoz. Dilara elolvassa Hazal levelét, majd elrohan hazulról.
A rendõrség megérkezik helyszinelni Ozan lakosztályába. Ozant elviszik vérvizsgálatra. Dzsihán aggódva kéri Yildrimet, vigyázzon a fiára. Majd elsírja magát, minden gyerekével óriási baj van, neki már nincs ereje ehhez. Yildrim biztatja, õ a legjobb apa, a gyerekei örülhetnek, hogy ilyen apjuk van.
Rahmi elhatározza, hogy beszél Dilarával Ekrem érdekében. Elmegy a villába, ahol Dzsanszutól megtudja, hogy Hazal megszökött Damírral, az anyja meg utánuk eredt.
Hazal szépítkezik, esküvõi ruhába bújt, Damír is kiöltözik. Új eljegyzési gyûrût húz Hazal ujjára és mennek esküdni. A kertben Damír emberei elõtt folyik a szertartás. Betoppan Dilara, elõkap egy pisztolyt és lelövi Damírt. rahmi is akkor ér oda, elveszi tõle a pisztolyt és azt mondja, majd azt vallja, hogy õ lõtt. Hazal kétségbeesetten hajol a földre rogyó Damír fölé.
9/10
Roxer 2017 nov. 20. - 12:25:39 9/10
Igen 97 részes. És mi most fejeztük be a 95.-et.
7/10
napraforgó 2017 nov. 18. - 18:05:08 7/10 Előzmény Roxer
Tökéletesen igazad van, én is emlékszem még, hogy Özkán az elsõ évadban párszor elabriktolta Gülszerent, meg fölbérelt embereket, hogy az éttermét szétverjék, aztán meg megpróbálta fölgyújtani magát, na szóval kemény fiú volt. Valahogy fura is, hogy mostanra ilyen jófiú lett, Ozan õrangyala....
De hát itt mindenki nagyon megváltozott, talán csak Ozan maradt a szokásos hebrencs.
Dilara a korábbi sznob úrinõbõl érzõ szívû anyává változott, a tündi-bündi Dzsanszu meghülyült, habár most kezd magához térni. Hazal a dilis kamaszból egy igazi szépséggé változott és ragyogóan dolgozott a családi cégnél, egész addig, amíg Damrral nem találkozott, mert most újra meghülyült.
A zsivány nagypapi meg aggódó nagyapa lett, aki még a barátjáért is felelõsséget érez.
Nem bánnám, ha már vége lenne, tényleg már csak 2 bõlüm van hátra?
7/10
napraforgó 2017 nov. 18. - 17:52:56 7/10
Ozan nagyban játszik, amikor megérkezik Rahmi és megpróbálja lebeszélni, de Ozan nem hallgat rá. Rahmi fölhívja Dzsihánt, aki meg is jelenik hamar. Dzsihán beszáll a játékba, új paklit kér és zsetont 5 millióért. A kártyapartnerek kiszállnak a játékból, így Ozannal játszik tovább. Ozan is kiszáll a játékból és elmegy. Dzsihán hivatja a tulajt és közli vele, hogy ha még egyszer beengedik oda a fiát, vele gyûlik meg a baja. Aztán õ is távozik.
Damír menyasszonyi ruhákat fényképez Hazal számára, melyik tetszik neki jobban. A férfi biztosítja, hogy valahogy kimenti a villából.
Özkán és Kerimán vendégül látják Engint, aki nyafog, hogy Özkán nélkül nem gyõzi a munkát a szervízben. Özkán pénzt ad neki, hogy pótolja a távollétét.
Kerimán is ordítozik, õneki is pénz kell a háztartásra.
Ászu Dzsihánnal beszélget, neki is elõadja a "kiraboltak" sztorit. Segítséget kér a férfitól, hogy Dilarával rendbehozza a kapcsolatát.
Dzsihán fölhívja Dilarát, beszél neki Ászuról, szegény, egyedül van, nincs senkije rajta kívül, próbálák rendbehozni a kapcsolatukat.
Hazal elkéri az anyja telefonját és fölhívja Ászut, kéri látogassa meg. Dilara ezen fölháborodik.
Dzsihán Dzsanszuval fölkeresi Edát és az anyját. Megtudják, hogy az iskolától megvonták a támogatást. Dzsihán rögtön intézkedni akar.
Ászu fölkeresi Hazalt a villában. Hazal titokban rábíz valami iratot, talán a személyijét.
Dzsihán és Dzsanszu beszélgetnek Hazalról és Damírról, Dzsanszu közli, hogy nem igazán tud beszélgetni Hazallal, fél, hogy õ is pórul jár, mint õ Denízzel. Dzsihán közli, hogy Deníz jó fiú volt, csak az apja volt rossz, egyszóval nem ugyanaz a helyzet, mert Damír egy rossz ember.
Kerimán reggel nyavajog, hogy beteg, rosszul van, Özkánt ugráltatja. Özkán fölhívja Dzsihánt, most nem tud Ozanhoz menni, el kell látnia a gyereket és a nõvérét.
Ekrem kezelése folytatódik, a férfi visszagondol a Dilarával folytatott beszégetéseire, amikor is a nõ elutasította a gondolatot is, hogy õ lenne az apja.
Dzsihán elmegy a vilába, ahol Hazal panszkodik neki, szeretne már hazamnni a saját lakásába. Dzsihán közli vele, nem lehet, mert nem bízik meg benne.
Ozan szórakozik az éjszakában, Javúzzal lányokat szednek föl. Isznak, mulatnak, elviszi õket a lakására. Az egyik lánnyal visszavonul a hálószobájába.
Dilara oltásra viszi Alazt. Hazal ki akar szökni Damírhoz, aki feleségül akarja venni.
Rahmi a kórházban keresi Ekremet, de a férfi aznap nem jött el a kezelésre. Rahmi aggódik, mert telefonon sem éri el.
Ozan reggel felébredve holtan találja a lányt maga mellett. Javúzt hívja, de az nem veszi föl. Ekkor Dzsihánt tárcsázza.
9/10
Roxer 2017 nov. 14. - 19:07:02 9/10
Annyira bájos,hogy a börtöntöltelék Özkan és a bûntények minden palettáját elkövetõ (több ember halálában is aktívan vagy passzívan részt vevõ) nagypapa játssza a fõ erkölcscsõszt. Lassan Ozan lesz a legnormálisabb a családban.
Egyébként már csak 2 török bölüm van,amit itt elhúznak 6 részre legalább.
Összes hozzászólás
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu