meneTrend

Értékelés:

46 szavazatból
Szerinted?

A két műsorvezető a világ legizgalmasabb városaiba, tájaira viszi a kedves nézőket. Miközben utazunk, magunk is mindent kipróbálunk, mindenben részt veszünk, igyekszünk beférkőzni olyan helyekre is, ahová az átlag turista lehet, hogy nem jut el. Amellett, hogy a műsor természetesen megmutatja a legjellemzőbb látnivalókat is, megpróbál olyan érdekességeket is felkutatni, amelyek a legtöbb utazási iroda programjában nem szerepelnek. Sokszor a helyiek életének olyan tereibe, eseményeibe is betekinthetünk, ahová egyébként alapesetben egy turista aligha. Így csöppent pl. Vanda egy esküvőre Szicíliában, vagy így jutott el Feri pl. egy lisszaboni "kis mocskos"-ba, ahol vágni lehet a füstöt, de az atmoszféra mégis hibátlan.

Persze nem maradunk híján praktikus információknak sem, így akár nagy körvanalakban rögtön meg is tervezhetjük útunkat az állandó útikalauz rovat segítségével.
A műsor kulinária rovatában a műsorvezetők mindig kipróbálják a helyi ételeket is, legyen az francia haute cuisine, spanyol tapas, vagy a legfinomabb kézzel gyúrt olasz pasta. Nem finnyásak, mindenről maguk próbálnak meggyőzödni. Ami nem árt azoknak akik eszik, nem is lehet olyan rossz... Így esett meg Ferivel pl. hogy pacalt evett reggelire... ami ránézésre nem is volt olyan mint a pacal... a gyomrát viszont valamelyest megfeküdte, vagy Vandával, hogy marhapofát falatozott (nem is volt olyan rossz).

Ami soha nem maradhat ki: azok a látványossságok, amelyek annyira újak, hogy nem kerültek még be a köztudatba. Meghökkentő modern építészeti alkotások, szobrok, kortárs művészet, cool múzeumok. Sőt gyakran még az is kiderül, épp mi van épp divatban. Honnan öltözködik az utca embere, és honnan a szupergazdagok. Shopping, butikok, bevásárlóutcák. Célkitűzés: a lehető legközelebb juttatni minket, kedves nézőket (leendő vándorokat) ahhoz az életérzéshez, hangulathoz amiben az adott város, helyszín lakói élnek.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
Mikul 2010 márc. 10. - 22:49:59 Előzmény czordon
Én is utálom ezt a vastag nyakú kopasz g*cit ,addig jácca az eszét külföldön, hogy majd jó betörik a képét ráférne már!
fredi60 2009 aug. 23. - 17:58:28 Előzmény czordon
Itthon nem kapsz friss korianderlevelet. Maximum úgy juthatsz hozzá, ha ültetsz magadnak a kertben vagy virágládában. Nem?
czordon 2009 aug. 23. - 11:56:49
A portugál részben a vastagnyakú okostojás kopasz tudatlan s@eggfej azt mondja, hogy mi otthon csak a koriander magot ismerjük a friss korianderlevelet nem. Ez is mire fel utazik, veszi fel a zsíros fizetését, miközben olyan tudatlan. És ki az a szerkesztõ, aki így adásba is engedi???
10/10
ricardo6713 2009 márc. 28. - 20:11:54 10/10 Előzmény ninane
nem tudom mi a bajotok a Vandával. Tökre szimpatikus csaj. Attól még ha olykor gyerekesen viselkedik is(ami nekem többek között tetszik is benne), nem szabad ilyen hirtelen elítélni, mivel még nem is beszéltetek vele. Lehet, ha közelebbrõl megismeritek, meg változik a véleményetek róla. Az élet némely dolgait így könnyebb átvészelni és megérteni.
De szerintem az a bajotok, hogy tanultatok egy kicsi toleranciát sem. Nem tudom, titeket talán mindenki eltûr ilyen hirtelen beszólások miatt.
Gondolom mindenkirõl már az elsõlátásra véleményt formáltok. Nem tudom, hogy tudtok ilyenek lenni.
offtopic
nihilke 2009 jan. 11. - 13:58:18
:)) mindenkinek van valami mániája, nekem ezek fájnak:D
nihilke 2009 jan. 11. - 13:45:47
a maiban Egyiptom volt. a turisták által nem látogatott oázisok + sivatagok.

((off: a "mohamedán" szó helytelen, Kairóban pedig még nem laknak 20 millióan - de gondolom, ez a retekklubnál úgyis csak részletkérdés:O))
southwind 2009 jan. 11. - 12:09:15
az utolsó 10 percet néztem, de nem derül ki, melyik országról van szó, legalabb a végén elmondták volna
1/10
feeco 2009 jan. 11. - 11:36:05 1/10 Előzmény ninane
Dombovári Vanda a magyar televíziózás mélypontja. Egykor még tanítani fogják a gyerkõcöknek a kommunikáció-szakon: "Na, ez az a szint, srácok, ahonnan csak fejlõdni lehet!"
De persze Vanda reményt adhat a sok primitív, tehetségtelen, buta televíziós wannabe-nek is: "Ha ez a csaj képernyõre kerülhet, nekem is ott a helyem!"
ninane 2008 jún. 28. - 15:25:09 Előzmény Vera_baba
Akinek nem tetszik ne nézze? Elég szomorú hogy egy ilyen jó mûsort elrontanak a Vandával. Pont hogy nekem sem a mûsorral van bajom, de csak akkor nézem ha nem ez a visszataszító nõ vezeti. Nem tudom fölfogni, hogy miért erõltetik képernyõre a Reggeli mûsorral együtt, mikor semmi keresnivalója ott. Vandát nagyon sokan nem szeretik, ez nem számít? Ez is csak egy munkahely ahol meg kell felelni, mint bárhol máshol akkor a tv miért nem szelektál? Biztosan akadna helyette tehetségesebb és esztétikusabb mûsorvezetõ, úgyhogy nem értem miért rontják vele a színvonalat!
moci65 2008 jún. 22. - 12:08:16 Előzmény Bigpapa
Teljesen egyetértek veled Vandával kapcsolatban. Az ahogy a reggeli mûsorban is kérdez, hát meg tud õrjíteni /de szerintem Csonka Picit is/.
Bigpapa 2008 máj. 05. - 12:16:13 Előzmény Vera_baba
Nekem a mûsor tetszik, csak a Vandától kapok idegbajt.
Aranyos nõszemély? :)))))))))) Hehe
Ahogy vigyorog, ha róka lenne, már kilõtte volna a vadász,mert azt hiszi, megveszett :))))))))))))))))
A Balázsy Panna volt még ilyem. Az vigyorogva mondta el, hogy lezuhant egy gép és meghalt 154 utas. Qrva vicces tényleg.
Joker ilyen a Denevéremberben, de neki szétmarta az arcát a sav, megsérültek a nevetõizmai, így folyton vigyorog. Végül is, az is aranyos :))))
Vandának ajánlom ezt a jelmezt Halloween-re, vagy farsangra:)))))) Tuti elsõ hely! :DDDDDDDD
trillárom 2008 ápr. 20. - 22:45:38 Előzmény Bigpapa
Ugyanez az véleményem!
10/10
Vera_baba 2008 ápr. 20. - 22:06:37 10/10 Előzmény Bigpapa
akinek nem tetszik ne nézze!
szerintem egy rendes, aranyos kis nõszemély :)
Bigpapa 2008 márc. 23. - 10:57:10
Ezt a Dombóvári Vandát le kéne lõni. Olyan infantilis, idegesítõ, hogy az már agyrém. Ráadásul folyton vigyorog, mint a veszett kutya. Nem értem, hogy lehet ilyen embert képernyõre engedni. Pont egy szinten van a Valkó Eszterrel.
Lizi 2007 márc. 23. - 16:53:22 Előzmény tothsz
Én is egyetértek.
Vajon eljut ez az üzenet valaki olyanhoz, aki tehet is az ügy érdekében?
tothsz 2006 nov. 17. - 22:56:38 Előzmény Györgyi
Igy igaz.
Györgyi 2006 okt. 13. - 18:31:56
Sajnálom, hogy ez a mûsor kizárólag késõ éjjel kerül adásba, szerintem csak kevesen láthathatják. Jó lenne, ha ismételnék egy nappali idõpontban.